Carti, Reviste • Trageri la sorti

Concurs: Castiga unul din cele 3 albume cu autografele sportivilor care au participat la Jocurile Olimpice de la Londra!

Adăugat de concursoman în data de 2013.12.14 • 1694 vizualizări

Concurs: Castiga unul din cele 3 albume cu autografele sportivilor care au participat la Jocurile Olimpice de la Londra!

La aceasta campanie pot participa numai persoanele fizice majore, de cetatenie romana cu domiciliul stabil in Romania, care se inscriu in aplicatie si participa la actiunea "Semneaza si tu pentru sustinerea valorilor olimpice" desfasurata in perioada 25.11.2013 si 12.01.2014 folosind conturi de Facebook inregistrate in Romania.

Mecanismul aplicatiei:

Pentru a putea participa la tragerea la sorti in vederea castigarii unuia dintre premiile puse in joc, participantii trebuie sa parcurga urmatoarele etape:

  1. sa acceseze aplicatia "Semneaza si tu pentru sustinerea valorilor olimpice"
  2. sa dea "allow" pentru a permite aplicatiei accesul la informatiile sale publice din profilul Facebook
  3. sa completeze formularul de inscriere
  4. sa aleaga sportivul preferat din lista disponibila in formular
  5. sa isi lase semnatura electronica care semnifica aderarea la acesta campanie.

Premiile:

In cadrul actiunii, participantii pot castiga saptamanal prin tragere la sorti electronica unul din cele 3 albume cu autografele sportivilor care au participat la Jocurile Olimpice de la Londra. Toate albume de acordat pe perioada campaniei: 21 bucati (7 saptamani de campanie).


PARTICIPA LA CONCURS