98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
23
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul din cele 3 albume cu autografele sportivilor care au participat la Jocurile Olimpice de la Londra!

 admin  2013.12.14  Carti, Reviste,Trageri la sorti  1652

La aceasta campanie pot participa numai persoanele fizice majore, de cetatenie romana cu domiciliul stabil in Romania, care se inscriu in aplicatie si participa la actiunea "Semneaza si tu pentru sustinerea valorilor olimpice" desfasurata in perioada 25.11.2013 si 12.01.2014 folosind conturi de Facebook inregistrate in Romania.

Mecanismul aplicatiei:

Pentru a putea participa la tragerea la sorti in vederea castigarii unuia dintre premiile puse in joc, participantii trebuie sa parcurga urmatoarele etape:

  1. sa acceseze aplicatia "Semneaza si tu pentru sustinerea valorilor olimpice"
  2. sa dea "allow" pentru a permite aplicatiei accesul la informatiile sale publice din profilul Facebook
  3. sa completeze formularul de inscriere
  4. sa aleaga sportivul preferat din lista disponibila in formular
  5. sa isi lase semnatura electronica care semnifica aderarea la acesta campanie.

Premiile:

In cadrul actiunii, participantii pot castiga saptamanal prin tragere la sorti electronica unul din cele 3 albume cu autografele sportivilor care au participat la Jocurile Olimpice de la Londra. Toate albume de acordat pe perioada campaniei: 21 bucati (7 saptamani de campanie).


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri concursuri online autografele sportivilor Jocurile OlimpiceNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.