Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-04-07. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga unul din cele 1500 de puzzle-uri cu tine!

Concursul “Social Store”  este organizat si desfasurat pe intreg teritoriul Romaniei, prin intermediul platformei de socializare, www.facebook.com, pe pagina Organizatorului, www.facebook.com/lidlromania.  Perioada Concursului este 6 ianuarie – 6 aprilie 2014.

Se pot inscrie in vederea participarii la Concurs numai persoanele fizice cetateni romani cu domiciliul sau resedinta in Romania si care, la data inscrierii, au implinit varsta de 18 ani.

Premiile Concursului:

In cadrul Concursului vor fi acordate 1500 de premii, cate 500 de premii pentru fiecare luna de concurs, fiecare constand intr-un puzzle in valoare de 5.18 EURO (TVA inclus). Fiecare puzzle va fi persoanalizat cu poza de profil de pe contul de facebook al castigatorului in momentul accesarii tab-ului „Social Store” 

Mecanismul desfasurarii Concursului:

Pentru inscrierea valabila in vederea participarii la Concurs este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii: 

  1. Participantul trebuie sa aiba drept de participare
  2. Inscrierea se va face exclusiv in perioada Concursului
  3. Participantul trebuie sa isi creeze cont de utilizator sau sa se logheze pe www.facebook.com (in cazul in care au deja cont de utilizator)
  4. Sa acceseze tab-ul “Social Store” de pe www.facebook.com: http://www.facebook.com/lidlromania, si sa dea „Like” acestei pagini

Inscrierea in Concurs:

Pentru a se inscrie in Concurs, Participantul trebuie sa acceseze tab-ul “Social Store” de pe http://www.facebook.com/lidlromania, in perioada promotiei, 6 ianuarie – 6 aprilie 2014. In momentul accesarii tab-ului, participantul ii va aparea un formular pe care va trebui sa-l completeze cu urmatoarele date: nume, prenume, telefon, e-mail, adresa, poza de profil (care se va uploada automat de pe contul de facebook) si sa selecteze magazinul LIDL cel mai apropiat de casa lui. La sfarsit va bifa faptul ca este de acord cu regulamentul concursului si procesarea datelor cu caracter personal, inclusiv poza de profil in scopul Concursului. De asemenea, participantii sunt de acord cu faptul ca in cazul in cazul in care castiga, poza lor sa fie afisata de catre Organizator pe bilboard-ul din parcarea magazinului LIDL, selectionat de catre participant pe parcusul unei luni de zile, fara pretentii materiale din partea participantului; acordul se va exprima prin bifa in cadrul inscrieri. In momentul in care va apasa butonul „Salveaza Datele”, participantul este inscris in Concurs. O persoana se poate inscrie o singura data in cadrul concursului. 

In cadrul acestui concurs premiile se vor acorda prin trageri la sorti, dupa cum urmeaza: 

  • 05 februarie 2014 si va viza inscrierile in promotie efectuate in perioada 06 ianuarie – 02 februarie 2014; 
  • 12 martie 2014 si va viza inscrierile in promotie efectuate in perioada 03 februarie – 09 martie 2014; 
  • 9 aprilie 2014 si va viza inscrierile in promotie efectuate in perioada 10 martie – 06 aprilie 2014; 

In cadrul tragerilor la sorti se vor extrage cate 500 de premii, fiecare constand intr-un puzzle si cate o rezerva, pentru fiecare premiu in parte. Tragerea la sorti se va efectua din toti participantii unici inscrisi in perioada concursului, conform celor de mai sus. Extragerile vor fi facute in prezenta unui notar public.