Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga unul din cele 12 vouchere pentru un hotel din Europa!

Concurs: Castiga unul din cele 12 vouchere pentru un hotel din Europa!

Începe numărătoarea inversă pentru 2013! Ești pregătit?Noi, echipa trivago, abia așteptăm să înceapă noul an și, de aceea, dorim să împărtășim împreună cu tine această anticipare prin lansarea unui nou concurs trivago. Amintirile tale preferate din călătorii au șansa să facă parte din ediția limitată a calendarului trivago 2013!

Adaugă cele mai bune poze din călătoriile tale pentru a avea oportunitatea de a câștiga un voucher hotelier! Poze dintr-o vacanță romantică pe plajă, ultima ta road-trip sau o escapadă în alt oraș - noi vrem să le vedem pe toate! Începând cu 13 Noiembrie (ora 00.01) pâna pe 22 Noiembrie (ora 23.59), ai șansa de a câștiga unul din cele 12 vouchere pentru un hotel din Europa, simplu și ușor, doar adăugând cele mai bune poze ale tale din călătorii!

PARTICIPA LA CONCURS!Termeni și condiții pentru Concursul Trivago Calendar 2013:
 1. Concursul: Concursul trivago Calendar 2013 începe la ora 00.01 pe 13 Noiembrie 2012 și se termină pe 22 Noiembrie (ora 23.59). Pentru a intra în competiție, este necesar să-ți creezi un profil pe trivago.
 2. Fotografii: Toți utilizatorii care au adăugat fotografii între 13 Noiembrie (ora 00.01) pană pe 22 Noiembrie (ora 23.59) sunt acceptați să participe în acest concurs. Fiecare fotografie care îndeplinește condițiile din paragraful 4 și este aprobată pe trivago, va conta pentru a intra în concurs. Fotografiile nu trebuie să aibă un anumit rating. Reține că fotografiile luate de pe Google sau cele pe care utilizatorul nu are dreptul de a le publica nu vor fi acceptate. Dimensiunile fotografiei: Datorită procesului de uploadare, fotografiile de pe trivago nu au un grad de calitate foarte ridicat. Dacă fotografia este selectată, te rugăm să ne trimiteți fotografia în dimensiunile originale, mai exact minim 827 x 1169 Pixeli. Dacă nu ne poți oferi această minimă dimensiune pentru fotografie, fotografia ta nu poate fi alesă pentru a câștiga. De asemenea, te rugăm să reții că fotografiile luate de pe Google sau pentru care utilizatorul nu deține drepturi de publicare nu vor fi acceptate.
 3. Participare: Pentru a participa la Concursul Calendarului, utilizatorului i se cere să adauge poze prin platforma trivago. Odată ce poza a fost adăugată, utilizatorul este acceptat să participe la selecție pentru a câștiga un voucher de hotel. Utilizatorii pot adăuga câte fotografii doresc dar nu pot câștiga decat un voucher de hotel.
 4. Câștigă voucher: Pentru a avea șansa de a câștiga un voucher de hotel, utilizatorii trebuie să adauge o poză care să intre în una din următoarele categorii: orașe, patrimoniu natural, parc de distracții, zoo/ acvariu, locuri de windsurfing, drumeții/ alpinism, scufundări, plajă, palat/ castel, promenade/ tur oraș, eveniment/ festival, loc de mers cu bicicleta/ role, parcuri/ grădină botanică, locuri în natură, muzeu, biserică/ catedrală/ mânăstire, clădiri istorice, monument/memorial, tur cu barca, alte locuri de interes.
 5. Voucher hotel: Hotelurile sunt situate în diverse destinaţii din întreaga lume (mai ales în Europa). Voucherul de hotel nu poate fi schimbat sau transferat. Vei primi un mail cu toți câștigătorii, plus informații aferente despre cum poți intra în posesia voucherului. În acest concurs sunt cel puțin 12 vouchere ce pot fi câștigate.
 6. Juriul: Ne rezervăm dreptul de a alege cea mai apropiată fotografie, bazată pe tema lunii. trivago poate modifica orice aspect al concursului în orice moment fără vreo notificare. Orice utilizator suspectat de fraudă va fi exclus din concurs. Utilizatorii care au luat fotografii de pe Google sau care nu au drepturi de publicare, vor fi excluși.
 7. Ce oferă hotelul:
 • - Hotel Upstalsboom Hotelresidenz & SPA Kühlungsborn: 2 nopți în cameră dublă cu mic dejun inclus și acces gratuit la servicii SPA.
 • - Hotel Enfrente Arte: 2 nopți în cameră dublă cu mic dejun inclus, acces gratuit la internet și saună, precum și bere, vin, băuturi nonalcoolice, ceai, cafea și acces la bar 24h.
 • - Hotel Ampère: 2 nopți în cameră dublă cu mic dejun inclus.
 • - Hotel BLC Design: 2 nopți în cameră dublă cu mic dejun inclus.
 • - Hotel La Résidence du Vieux Port: 2 nopți în cameră dublă cu mic dejun inclus.
 • - Hotel Straf: 2 nopți în cameră dublă cu mic dejun inclus.
 • - Hotel Bülow Residenz: 2 nopți în cameră dublă cu mic dejun inclus.
 • - Hotel Lecce: 2 nopți în cameră dublă, mic dejun inclus; ofertă valabilă până la data de 31 decembrie 2013.
 • - Hotel Palazzo Decumani Naples: 2 nopți în cameră dublă cu mic dejun inclus; oferta nu este valabilă de Paște, Crăciun și Revelion; ofertă valabilă pentru 1 an.
 • - Hotel Amister Apartments: 2 nopți în cameră dublă cu mic dejun inclus.
 • - Hotel Rubielos: 2 nopți în cameră dublă cu mic dejun inclus.
 • - Hotel Una: 2 nopți în cameră dublă cu mic dejun inclus.
PARTICIPA LA CONCURS!