Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-02-01. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga unul din cele 1000 de plinuri de carburant!

Iarna aceasta iti dam un motiv in plus de bucurie si iti oferim premii pe placul tau. Alimenteaza sau cumpara produse de minim 50 lei din statiile noastre si castiga unul din cele 1000 de plinuri de carburant. 

Promotia este valabila pana pe 31.01.2014, iar ca sa intri in spiritul sarbatorilor, pentru fiecare 100 lei cheltuiti la noi, primesti o felicitare pe care sa o oferi celor dragi.

Promotia “CASTIGA ACUM CARBURANT PENTRU DRUMURILE CARE CONTEAZA CU ADEVARAT” va incepe pe data de 11 decembrie 2013, ora 00:00:01 si va dura pana la 31 ianuarie 2014, ora 23:59:59. 

In cadrul Promotiei vor fi acordate urmatoarele premii: 

  • 1.000 x Card de carburant Fill&Go Pesonal
  • 100.000 x Felicitare cu mesaje personalizate 

Cardul de carburant Fill&Go Personal are o o limita de credit (suma disponibila) in valoare de 250 ron (cu tva inclus) si poate fi folosit atat pentru achizitionarea de carburant din orice statii Rompetrol, cat si pentru achizitionarea de produse din magazinul/restaurantul Rompetrol (inclusiv roviniete). 

Participantii vor completa un formular de inscriere disponibil la operatorii din statiile Rompetrol participante la promotie. Acest formular va fi completat de catre Participant prin indicarea obligatorie a urmatoarelor informatii: 

  • Nume si Prenume 
  • Numar de telefon 
  • Nr de bon fiscal 
  • Data bonului fiscal 

Este obligatorie si bifarea casutei prin care Participantii iau la cunostinta si sunt de acord cu termenii regulamentului oficial al promotiei, bifa regasita in formular. 

Un Participant va completa cate un formular de inscriere pentru fiecare bon fiscal de acesta in perioada promotionala, cu conditia ca valoarea bonului fiscal sa fie cel putin egala cu 50 lei. Rotunjirile se vor face prin scadere, la sume multiplu de 50, astfel: pentru un bon de 100 de lei un participant va primi 2 taloane de participare, pentru un bon de 150 de lei va primi 3 taloane de participare, pentru un bon de 230 de lei va primi 4 taloane de participare etc.. 

In cazul in care un Participant are un bon fiscal cu o valoare cel putin egala cu 100 de lei acesta va primi garantat o felicitare cu mesaje personalizate. Un Participant va primi cate o felicitare cu mesaje personalizate, pentru fiecare 100 lei achitati pe un bon fiscal. Rotunjirile se fac prin scadere, la sume multiplu de 100. 

Un Participant nu poate completa mai mult de 5 formulare de inscriere intr-o zi calendaristica. 

Premiile se vor acorda prin tragere la sorti. Tragerea la sorti va fi organizata in data de 07.02.2014. La tragerea la sorti vor participa toate taloanele depuse in urna special amenajata din statiile Rompetrol participante pe toata durata promotiei. Extragerea se va face manual, in mod aleatoriu, in prezenta unui notar public. La extragere se vor desemna 1000 de castigatori, urmand a fi supusi procesului de validare a castigului si 50 de rezerve, ordinea acestora fiind data de cea a extragerii.