Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-11-21. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga unul din cele 100 de premii de la F64!

Pariaza de Black Friday si poti castiga mai mult decat reduceri!

Ghiceste pretul corect de Black Friday la maxim trei produse si intri in tombola pentru unul din cele 100 de premii:

 • 1 x Samsung I9505 Galaxy S4
 • 1 x Sony A3000 kit SEL 18-55mm
 • 1 x Samsung Galaxy Tab 3, 7"
 • 1 x Sony Cyber-shot DSC-QX10
 • 1 x Sony SW2 SmartWatch 2
 • 95 x Premii F64

Campania promoţională se derulează în perioada 13 noiembrie 2013, ora 00:00:01 – 20 noiembrie 2013 ora 23:59:59 (inclusiv), şi se va derula zilnic în intervalul orar 00:00:01 – 23:59:59.

La această Campanie promoţională pot participa doar cetăţenii români, cu vârsta peste 18 ani (împliniţi până la data începerii prezentei Campanii promoţionale), care au domiciliul sau reşedinţa în România pe toată perioada de desfăşurare a Campaniei promoţionale şi pe perioada de revendicare a premiului câştigat. 

Mecanismul campaniei:

Campania promotionala consta in anticiparea produselor si a preturilor aferente cu care acestea vor intra in campania de Black Friday. Astfel, pentru a participa la campanie, utilizatorii trebuie sa ghiceasca minim un produs si maxim trei produse cu preturile aferente,produse listate in site-ul www.f64.ro.

Pentru a se înscrie în campania promoţională participanţii vor trebui să îndeplinească următoarele condiţii:

 1. Să aibă sau sa îşi facă cont pe site-ul f64.ro, în perioada de desfăşurare a Campaniei promoţionale, între 13 noiembrie 2013, ora 00:00:01 – 20 noiembrie 2013, ora 23:59:59 (inclusiv), completând următoarele date personale în formularul de înscriere: nume, prenume, adresa de e-mail, parolă). Un utilizator poate participa la campanie cu o singura adresa de mail. 
 2. Să fie inscrisi sau sa se inscrie la newsletterul F64 cu adresa de email. 
 3. Sa parieze pe minim un produs si maxim trei produse de pe site-ul www.f64.ro. Parierea presupune anticiparea cat mai corecta a produsului/produselor si pretul/preturile acestora. Preturile si produsele corecte vor fi afisate ulterior, in cadrul campaniei numita si marcata Black Friday.  Un utilizator are dreptul de a anticipa un singur pret pentru un produs. Un utilizator are dreptul  de a anticipa pretul pentru oricare maxim trei produse din www.f64.ro. Fiecare pret este unic pentru produsul licitat, dar poate fi repetat si pentru alt produs. Preturile produselor vor fi anticipate ca preturi intregi, fara zecimale. 
 4. In momentul in care utilizatorul liciteaza de la unul la trei produse, el trebuie sa fie logat in cont cu datele sale de autentificare. 
 5. Un produs cu pretul anticipat corect reprezinta o sansa de castig. Un produs cu pretul anticipat corect si doua produse incorecte sau cu pretul incorect reprezinta tot o sansa de castig. Trei produse corecte cu preturile unice anticipate corect reprezinta trei sanse de castig. 
 6. Pentru inscrierea la tombola participantul trebuie sa anticipeze corect atat produsul cat si pretul acestuia. Daca participantul anticipeaza corect doar produsele sau doar preturile, acesta nu intra in tragerea la sorti. 

Prin înscrierea în campania promoţională „Pariaza pe Black Friday”, participanţii îşi asumă răspunderea ca datele corespunzătoare formularului completat pe site-ul f64.ro le aparţin în totalitate. Organizatorul nu îşi asumă responsabilitatea pentru înscrierea unor date incorecte sau care aparţin altor consumatori. 

 

Premiile:

In cadrul campaniei se oferă 100 de premii, dupa cum urmeaza:

 • 1 x Samsung I9505 Galaxy S4
 • 1 x Sony A3000 kit SEL 18-55mm
 • 1 x Samsung Galaxy Tab 3, 7"
 • 1 x Sony Cyber-shot DSC-QX10
 • 1 x Sony SW2 SmartWatch 2
 • 95 x Premii F64

Utilizatorii inscrisi in tombola pentru cele 100 de premii trebuie sa anticipeze atat produsele cat si pretul exact al minum unui produs si maxim trei produse.
Fiecare participant intră în tragerea la sorţi cu produsele si preturile anticipate in momentul in care este logat in cont. Fiecare produs si pret anticipat corect reprezinta o sansa de castig. Daca un utilizator anticipeaza corect un singur produs si pretul acestuia, celelalte doua fiind eronate, atunci el are o singura sansa de castig. 
Tragerea la sorţi se efectuează prin intermediul site-ului http://www.random.org/lists/. Se vor extrage 100 de castigatori si 10 rezerve.

Un participant poate câştiga un singur premiu dintre cele 100 de premii din campania promotionala. 

Tragerea la sorţi finală va avea loc pe data de 6 decembrie 2013. Câştigătorii vor fi afisati pe blogul F64 (www.f64.ro/blog) şi pagina de Facebook F64 (https://www.facebook.com/F64Studio) imediat după validarea telefonică.