Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga unul din cele 10 premii din gama Pharmaceris F!
Vrei  dermoingrijire  si acoperire perfecta pentru tenul tau ?
Daca ai pielea sensibila, cu probleme, usor iritabila si ai nevoie de un fond de ten fluid te ajuta Pharmaceris F. Gama include o serie de fonduri de ten corectoare fluide, delicate, cu efect intens si de lunga durata, care au fost testate si sunt foarte bine tolerate de pielea sensibila si cu probleme. Datorita consistentei usoare si utilizarii  SISTEMULUI INOVATOR CORECTOR DE NOUA GENERATIE, fluidul nu incarca inutil tenul  si nu creeaza impresia  de masca, iar rezultatul se mentine timp de 10 ore( testat).
Fondul de ten fluid Pharmaceris F este recomandat pentru toate tipurile de ten, inclusiv cel sensibil. Ajuta la camuflarea imperfectiunilor (pigmentatie neregulata, capilare dilatate, cicatrici post-acneice, cearcane, acnee rosacee) si confera un colorit uniform si natural al pielii. Este un produs testat si foarte bine tolerat de pielea sensibila.
Siguranta folosirii produsului a fost confirmata prin teste complexe, inclusiv in vitro.Filtrul UVA/UVB SPF 20 asigura o protectie crescuta impotriva efectelor radiatiilor solare.
NU CONTINE CONSERVANTI, PARABENI SI SUBSTANTE PARFUMATE !
Fondul de ten fluid camufleaza foarte bine imperfectiunile pielii si nu creeaza impresia de masca. Nu astupa porii si nu lasa urme pe haine. Microcapsulele de filtre minerale protejeaza impotriva actiunii nocive a razelor UVA si UVB. Datorita consistentei usoare si utilizarii SISTEMULUI  CORECTOR DE NOUA GENERATIE, fluidul nu incarca tenul si nu lasa impresia de  masca, iar efectul se mentine timp de 10 ore.
Raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga unul dintre cele 10 premii  oferite de Pharmaceris. Fiecare premiu  consta intr-un fond de ten fluid Pharmaceris F, nuanta Sand si o lotiune de curatare Pharmaceris A PURI-SENSIMIL si este in valoare de 87 ron
 
Raspunde la urmatoarea intrebare:
Pentru ce tip de piele pot fi folosite fondurile de ten Pharmaceris F ?
     
 Da, sunt de acord cu  termenii si conditiile