108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
10
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul din cei 3 ursuleti povestitori!

   2013.10.15    1476

Concurs: Castiga unul din cei 3 ursuleti povestitori!

Qbebe te invita la concurs!

PERIOADA CONCURSULUI: 15 octombrie - 29 octombrie 2013

MECANISM CONCURS: completeaza formularul de AICI, si raspunde la intrebarea "Care sunt povestile pe care le spune ursuletul BUBU?".

PREMII: 

  • 3 x BUBU (cei 3 castigatori vor fi extrasi prin tragere la sorti, folosind Random.org; premiile vor fi acordate utilizatorilor care s-au inregistrat cu date valide)
  • 10 VOUCHERE DE 20 DE LEI (puteti folosi voucherul la cumparaturi de minim 150 de lei in perioada 1 noiembrie - 30 noiembrie 2013)

Prin trimiterea acestui formular va exprimati acordul de a fi inregistrat in baza de date Toyscom.ro, si de a primi newsletter.

PARTICIPA LA CONCURS!


PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.