Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga unul din Cantarele Laica!

Concurs: Castiga unul din Cantarele Laica!

concurs-cantar1

[like_to_read]

Ce ziceti de un nou concurs pe Bucataresele Vesele? De data aceasta nu va punem la gatit, doar cu un comentariu lasat aici aveti sansa sa castigati unul din cele doua premii frumoase si utile oferite de noii nostrii prieteni de la  Magazin.com.ro Cred ca sunteti de acord cu noi ca in fiecare casa ar trebui sa se gaseasca un cantar de bucatarie si unul de persoane. Magazin.com.ro ofera ca premii doua cantare performante care cu siguranta o sa va starneasca interesul.

  • Premiul I: Analizor corporal Body Fat & Body Water

Masoara greutatea corporala (kg); calculeaza procentul de tesut adipos (%); calculeaza procentul de apa (%); calculeaza procentul de musculatura scheletica (%); calculeaza metabolismul bazal (kcal). Laica PS5008 dispune de functie de memorare pentru 10 utilizatori diferiti. Ecran mare LCD usor de citit.

  • Premiul II: Cantar de bucatarie Laica cu bol

Cantarul de bucatarie Laica KS1012 este prevazut cu ecran LCD mare si usor de citit. Poate fi folosit cu sau fara vas.

Conditii de participare:

  • -Sa dati like la pagina de fan facebook  Magazin.com.ro  si  Bucataresele Vesele
  • -Sa va faceti cont pe site-ul   Magazin.com.ro  (Nu uitati sa va activati contul apoi !!!!)
  • -Sa distribuiti pe pagina voastra de facebook link-ul unui produs de pe site, care va e pe plac.
  • -Sa distribuiti pe pagina voastra de facebook acest concurs.
  • -Sa va inscrieti aici cu un comentariu in care sa se regaseasca link-ul paginii de fb unde ati distribuit produsul de pe site si numele vostru real cu care v-ati facut cont pe site.

Pot participa la concurs si din afara tarii , in eventualitatea unui castig trebuie sa dea o adresa valida din tara (rude,prieteni…etc) Toate conditiile de mai sus sunt obligatorii.

Concursul se desfasoara in perioada 19 iunie – 30 iunie 2013 Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti. Premiile vor fi distribuite doar pe teritoriul tarii de catre sponsor.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]