Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga una dintre cele 7 variante personalizate ale unui VW Tiguan sau noul VW Up!

Concurs: Castiga una dintre cele 7 variante personalizate ale unui VW Tiguan sau noul VW Up!

daphone2

 1. Inregistreaza-te gratuit.
 2. Castiga un Volkswagen.
 3. Vorbeste gratuit.
Sună oriunde în lume! Alege planul tarifar potrivit si bucura-te de apeluri internationale cu pana la 90% mai ieftine! Simplu de folosit. Alatura-te!
 1. Fa-ti cont gratuit
 2. Alege tipul de telefon mobil
 3. Alege-ti planul tarifar potrivit
 4. Ai cele mai scazute tarife la apeluri internationale
 5. Suna international cu 90% mai ieftin fara WiFi/3G  sau cu WiFi/3G - si mai convenabil
Alatura-te revolutiei pentru eliberarea apelurilor internationale!
 1. Fa-ti cont daPhone gratuit.
 2. Activeaza-ti contul daPhone chiar azi!
 3. Suna oriunde in lume la tarife cu pana la 90% mai mici.
 4. Castiga una dintre cele 7 variante personalizate ale unui VW Tiguan!
Vorbesti international mai mult si platesti cu pana la 90% mai putin!  Vezi tarife
 • - Fara sa-ti schimbi SIM-ul, numarul sau operatorul de telefonie.
 • - Fara abonament nou.
 • - Fara obligatii contractuale sau costuri ascunse.
daPhone functioneaza pe orice tip de telefon mobil.APELAREA PRIN WIFI/3G - Cea mai profitabila solutie pe care ti-o oferim este apelarea prin WI-FI/3G. Formezi numarul international dorit la fel ca in mod obisnuit, iar taxarea se face la secunda si  la tarifele foarte scazute dePhone pentru apeluri internationale.APELAREA FARA WIFI/3G - Daca nu dispui de conexiune WiFi/3G, atunci poti suna international folosind minutele nationale incluse in abonamentul sau pe cartela ta. Apelarea se face rapid si la  tarifele foarte scazute pentru apeluri internationale pe care ti pe oferim.APELAREA FARA APLICATIILE DAPHONE - Aplearea prin intermendiul aplicatiilor daPhone este cea mai simpla si rapida metoda de a suna international la cele mai mici tarife de pe piata. DaPhone iti propune insa si optiunea de apelare direct din agenda telefonului tau, prin intermediul unui numar de acces si la aceleasi tarife mici daPhone.  Afla detaliiIti oferim cele mai mici tarife de pe piata. Garantat! Alege-ti planul tarifar potrivit si economiseste inca de la primul apel.
 •  Pay as You Want - Suni international in mod constant si vrei sa economisesti mai mult? Alege planul tarifar lunar Pay as You Want si obtine credit bonus la fiecare reincarcare si 10% reducere la tarifele scazute pentru apeluri internationale oferite de daPhone.
 •  Pay as You Go - Suni international ocazional? Incarca acum si foloseste creditul oricand vrei tu. Cu tarifele foarte scazute daPhone, vei apela chiar si cu sub 1 cent pe minut!
Alege modul de apelare potrivit nevoilor tale de comunicare.Indiferent cum alegi sa folosesti daPhone, iti va fi usor sa tii evidenta creditului si apelurilor efectuate datorita contului tau online - usor de accesat, disponibil oricand si foarte transparent.

os

DaPhone Dialer - Compatibila cu toate telefoanele mobile. - Realizeaza conexiunea cu numarul international apelat de tine prin intermediul unui numar local fix de acces Costul unui apel international se calculeaza astfel: Tariful redus daPhone aferent tarii apelate (care se scade din creditul daPhone) + costul perceput de operatorul tau de telefonie pentru a face legatura cu numarul de telefon local fix de acces (minute nationale). daPhone IP Dialer application - Compatibila cu toate modelele de smartphone. - O poti folosi oriunde in lume prin WiFi/3G. - Conexiunea cu numarul international apelat se realizeaza prin intermediul WiFi/3G. Se evita astfel folosirea numarului local fix de acces si, implicit, consumarea de minute nationale. - Costul unui apel international se calculeaza astfel: Tariful daPhone aferent tarii apelate (care se scade din creditul daPhone) + trafic de internet doar in cazul conexiunii 3G (conexiunea Wi/Fi fiind gratuita).Exemplu: Cat ma costa un apel de 5 minute in Italia cu daPhone?Sub 1 cent pe minut (tariful daPhone pentru Italia) + trafic de date prin conexiunea 3G si gratis prin WiFi.
Incarca suma dorita, incepand de la doar 5 Euro si poti castiga una dintre cele  7 variante personalizate ale unui VW Tiguan!

Vorbeste gratuit cu daPhone de pana la 200 €! Obtine cate 2 € pentru fiecare prieten activ invitat de tine!