Tablete • Trageri la sorti

Concurs: Castiga una dintre cele 5 tablete Asus Google Nexus 7!

Adăugat de concursoman în data de 2013.10.19 • 1371 vizualizări

Concurs: Castiga una dintre cele 5 tablete Asus Google Nexus 7!

Concurs: Castiga una dintre cele 5 tablete Asus Google Nexus 7!

In cadrul campaniei “Vânătoarea de dovleci” se desfăşoară un joc cu premii pe pagina de internet www.lidl.ro exclusiv in scop de divertisment si informare a participanților la Campanie.

Jocul cu premii începe în data de 14.10.2013 şi se încheie în data de 31.10.2013, aceasta fiind ultima zi de participare.

Participarea la „Vânătoarea de dovleci“ este independentă de achiziţia de produse. Achiziţia de produse nu va reprezenta un avantaj.

Participantul trebuie să efectueze acţiunile descrise pe pagina de internet a organizatorului (www.lidl.ro) : „Ghidează vrăjitoarea cu mouse-ul cu ajutorul click-urilor prin noaptea de Halloween şi adună cât mai mulţi dovleci. Foloseşte click stânga pentru a doza viteza măturii vrăjitoarei. Dar atenţie: pe drum sunt şi câteva fantome glumeţe pe care nu ai voie să le atingi, altfel zborul vrăjitoarei ia sfârşit! De evitat sunt şi obiectele din susul şi josul ferestrei de joc (crengi, lămpi, lilieci, pietre funerare etc.). Dacă zborul se încheie cu succes, mica vrăjitoare aterizează automat pe platforma luminată din faţa magazinului Lidl şi începeţi următoarea rundă, ce se desfasoara după aceleași reguli ca si cea initiala”.

Premiile se acordă prin tragere la sorţi la care participa toţi participanţii care s-au înregistrat, au acceptat termenii şi condițiile de participare şi şi-au indicat datele (nickname si adresa valida de e-mail). La jocul cu premii participă numai formularele de participare completate integral. Este posibilă participarea sub pseudonim, insa cu indicarea corecta a adresei de email pentru a fi înştiinţat in cazul unui eventual castig. În cazul în care premiile nu pot fi expediate corect din cauza indicării greşite a unor date, participantul nu le mai poate pretinde.

Premiile:

  • 5 (cinci) tabele Asus Google Nexus 7, 32GB WiFi LTE, Android 4.3, 2013 Edition.


PARTICIPA LA CONCURS

Tags: