Concurs: Castiga una dintre cele 5 folii sau unul dintre cele 3 vouchere oferite de iDevice.ro, iShield.ro si EasyDeal.ro!

Adăugat de concursoman în data de 2011.12.24 • 1283 vizualizări

Concurs: Castiga una dintre cele 5 folii sau unul dintre cele 3 vouchere oferite de iDevice.ro, iShield.ro si EasyDeal.ro!
Maine este ajunul Craciunului, multi dintre noi asteapta daruri de la Mos Craciun iar iDevice.ro va ofera cateva premii in cadrul acestui concurs. Acum iShield.ro si Easydeal.ro preiau rolul lui Mos Craciun anul acesta iar cele doua magazine online pun la bataie pentru voi :
  • 5 folii oferite de iShield.ro;
  • 3 vouchere in valoare de 50 de RON oferite de Easydeal.ro.
Regulament pentru participarea la concurs: Pentru a participa trebuie sa ma urmariti pe Twitter sau sa ma adaugati ca prieten pe Facebook, sa dati un retweet(pe Twitter) sau un share(nu like) pe Facebook acestui articol, pe contul vostru, folosind butoanele de mai jos si sa lasati un comentariu cu textul ParticipVa rog sa comentati logandu-va cu, contul vostru de FaceBook sau Twitter. Voi verifica, conturile castigatorilor iar cei care nu au respectat regulamentul vor pierde premiul. NU accept comentariile cu usere diferite si acelasi IP. Concursul se va incheia luni 26.12.2011 la ora 20:00. Castigatorii vor fi alesi in cursul zilei de 27.12.2011. PARTICIPA LA CONCURS!

provident.ro


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: