Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga una dintre cele 5 carti ale filmului Avioane oferite de Egmont!

Concurs: Castiga una dintre cele 5 carti ale filmului Avioane oferite de Egmont!

EGMONT a lansat seria de carti realizate dupa noul film animat Disney, Avioane!

Cartea filmului iti prezinta povestea lui Stropi, un mic avion agricol, care viseaza sa castige cea mai importanta cursa de pe planeta din istoria aviatiei. Dar el nu are motor de curse, ii este frica de inaltime, iar aceste lucruri nu inseamna decat dezavantaje in fata unor rivali de temut. Dar, pas cu pas si cu multa ambitie, incepe sa se descurce si sa castige admiratori din toata lumea. Ajutorul si sfaturile prietenilor sai ii dau aripi. Afla citind aceasta carte daca micutul avion utilitar isi implineste marele sau vis.

Seria de carti Avioane contine si urmatoarele titluri: O poveste despre curaj (povestea filmului cu abtibilduri) ,Povestea viteazului Stropi (povestea filmului cu abtibilduri si sensuri opuse), Coloreaza cu Stropi (carte de colorat cu abtibilduri) si Decolam catre distractie (carte cu jocuri logice, pagini de colorat si abtibilduri).

Urmareste la chioscuri si revista dedicata filmului! Te asteapta jocuri si activitati distractive, o super banda desenata si multe alte surprize. in plus, vei primi o figurina cadou: personajul principal al filmului Avioane, Stropi!

EGMONT si Eva.ro te invita la concurs. Raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga si tu una din cele 5 carti ale filmului Avioane!

Raspunde la urmatoarea intrebare:

Cate carti Avioane a lansat EGMONT?