108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11653
concursuri
expirate
15
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga una dintre cele 4 canute Explora Tommee Tippee, speciale pentru bebelusul tau!

   2013.10.11    1421

Concurs: Castiga una dintre cele 4 canute Explora Tommee Tippee, speciale pentru bebelusul tau!

Primul concurs Tommee Tippee!

Iti oferim 4 canute Explora Tommee Tippee, speciale pentru bebelusul tau:
  • 2 x Canute Explora First Sips Albastre
  • 2 x Canute Explora First Sips Portocalii

Ce trebuie sa faci:

  • Da-ne un Like, Share si un Comentariu in care sa ne spui de ce crezi ca aceasta Canuta de la Tomee Tippee este buna pentru bebelusul tau!

Concursul este valabil pana Sambata, 12.10.2013 inclusiv.

PARTICIPA LA CONCURS!

(Acest concurs este organizat de Noua Luni SRL. 4 persoane vor fi selectate aleator dintre participanti, de catre Noua Luni- Importator oficial al produselor Tommee Tippee. Concursul se va inchide la ora 23:59 Sambata,12.10 si vom contacta castigatorii saptamana viitoare luni, printr-un reply la comentariul facut pe pagina de facebook Tommee Tippee Romania.Nu uita sa verfici pagina! Va rugam sa retineti ca aceasta promotie nu este sustinuta,sponsorizata sau asociata in nici un fel cu Facebook)


PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.