Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-12-17. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga una dintre cele 300 de bratari, 300 de cani, 300 de globuri pentru bradul de Craciun sau 300 de caciuli!

Concursul “ROMÂNII INSPIRĂ ROMÂNI” are loc in perioada 18 noiembrie – 16 decembrie 2013. La finalul fiecăreia dintre cele 4 săptămâni de concurs organizatorul va oferi succesiv, câte un premiu din cele patru tipuri de premii ale concursului, prin tragere la sorți. 

Mecanismul concursului:

Pentru a se inscrie in concurs, participantii trebuie sa completeze pe website-ul www.europafm.ro formularul cu datele de contact (nume, prenume, seria si nr. CI/ BI, CNP si adresa, precum si numar de telefon ) corecte si complete. Europa FM creeaza aplicatia de concurs Romanii inspira Romani prin care participantii isi pot alege dintr-o serie de misiuni ce reprezinta fapte bune pe care le pot face pentru cei din jurul lor. In fiecare saptamana, in cadrul aplicatiei de concurs se vor da 4 misiuni de fapte bune care pot fi indeplinite. 

Pentru a participa la concurs si pentru a se califica la tragerea la sorti pentru premii, participantii vor alege din cele 4 misiuni, minim o misiune la care sa participe. Dovada indeplinirii misiunii o reprezinta incarcarea unei poze care sa arate acest lucru. Incarcarea pozei este obligatorie pentru ca participarea la concurs sa fie valida. O persoana nu poate participa decât o singura data la aceeasi misiune, dar poate participa la toate cele 4 misiuni posibile dintr-o săptămână.  In afara celor 4 misiuni din concurs din fiecare saptamana va exista o a cincea categorie, care este permanenta pe durata concursului si care se desfasoara sub numele de - Romanii inspira romani –participantilor oferindu-li-se posibilitatea de a relata faptele unei persoane care ii inspira. Aceasta a cincea categorie este optionala si nu este eligibila pentru premii.

Premii:

PREMIILE constau, în total, din 300 de brățări, 300 de căni, 300 de globuri pentru bradul de Craciun și 300 de căciuli.

La inceputul fiecarei saptamani se va stabili prin tragere la sorti realizata prin intermediul unui soft specializat,dintre participantii care îndeplinesc toate cerintele prezentului Regulament, un numar de maxim 300 de castigatori, in limita numarului premiului disponibile saptamanal.

Tragerea la sorti are loc in fiecare zi de luni aferente celor 4 saptamani de concurs.