Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-11-10. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga una dintre cele 30 de sticle de vin!

Vrei să testezi un vin?

 • Intră pe pagina noastră de FACEBOOK (www.facebook.com/penny.ro)
 • Spune-ne în comentarii de ce vrei să deguști unul din vinurile din imagine 

și poți câștiga prin tragere la sorți una dintre cele 30 de sticle de vin! 

Campania „Testeaza un vin bun la Penny!” va fi organizata şi se va desfăşura incepand cu data de 04.11.2013 ora 08.00 până la 10.11.2013 orele 20.00, pe intreg teritoriul Romaniei.

Campania „Testeaza un vin bun la Penny!” are urmatorul mecanism de participare: 

 • In perioada 04.11.2013-10.11.2013, pe pagina oficiala Penny Market Romania de pe site-ul www.facebook.com/penny.ro vor fi postate fotografiile a 3 sortimente de vin, propuse pentru degustare (Cotnari Feteasca Neagra 750ml, Zestrea Muscat Ottonel 750ml, Sange de Taur cupaj 750ml). In dreptul fiecarei fotografii apare intrebarea „De ce iti doresti sa testezi acest vin?”
 • Toti vizitatorii acestei pagini care aleg sa comenteze pe fotografia produsului Cotnari Feteasca Neagra 750ml participa la extragerea prin care se vor acorda ca premiu 10 bucati din acest produs. Participarea la tombola nu este conditionata de motivatia oferita, ci doar de postarea unui comentariu care sa nu contravina Termenilor si conditiilor site-ului www.facebook.com/penny.ro. 
 • Toti vizitatorii acestei pagini care aleg sa comenteze pe fotografia produsului Zestrea Muscat Ottonel 750ml participa la extragerea prin care se vor acorda ca premiu 10 bucati din acest produs. Participarea la tombola nu este conditionata de motivatia oferita, ci doar de postarea unui comentariu care sa nu contravina Termenilor si conditiilor site-ului www.facebook.com/penny.ro. 
 • Toti vizitatorii acestei pagini care aleg sa comenteze pe fotografia produsului Sange de Taur Cupaj 750ml participa la extragerea prin care se vor acorda ca premiu 10bucati din acest produs. Participarea la tombola nu este conditionata de motivatia oferita, ci doar de postarea unui comentariu care sa nu contravina Termenilor si conditiilor site-ului www.facebook.com/penny.ro. 
 • In data de 12.11.2013 va avea loc extragerea celor 30 de castigatori. Pentru fiecare dintre cele 30 de premii, se vor extrage un castigator si 2 rezerve. 
 • ID-urile de Facebook ale castigatorilor vor fi anuntate pe pagina oficiala Penny Market Romania de pe site-ul www.facebook.com/penny.ro si pe pagina www.penny.ro. 
 • in perioada 14.11.2013-15.11.2013 prin optiunea „mesaj privat”, castigatorii vor comunica Organizatorilor urmatoarele date, necesare pentru validarea castigatorilor: 1. Nume si prenume; 2. Adresa de e-mail valida; 4. Numar de telefon mobil valid; 5. Magazinul Penny din care doresc sa-si ridice premiul identificat cu Oras/strada. Aceste date vor fi folosite pentru identificarea castigatorului in momentul ridicarii premiului din magazin. Perioada in care castigatorii trebuie sa-si comunice datele personale: 18.11.2013-22.11.2013 (inclusiv). Neincadrarea in aceasta perioada descalifica ID-ul desemnat castigator si va fi contactata prima rezerva. Orice rezerva are termen 5 zile lucratoare pentru a-si comunica datele de contact si a-si valida astfel castigul. 
 • Pe adresa de e-mail valida transmisa de catre castigator, Organizatorul ii va transmite acestuia un voucher de atestare a premiului, pe care vor aparea datele de identificare ale castigatorului (Nume si prenume)), premiul castigat si perioada in care premiul poate fi ridicat. 
 • Premiile se ridica pana cel tarziu in data de 15.12.2013. Premiile nerevendicate pina la aceasta data nu se mai pot revendica. Premiile se ridica din magazinele Penny Market pe care castigatorii le-au comunicat in mesajul privat ca fiind locatiile din care doresc sa isi ridice premiile. Premiile se ridica in limita programului de functionare a respectivului magazin, pe baza voucherului primit pe e-mail si a buletinului/cartii de identitate.  

Premiile:

Prin tragere la sorti participantii pot castiga:

 • 10 sticle *Cotnari Feteasca Neagra 750ml
 • 10 sticle *Zestrea Muscat Ottonel 750ml
 • 10 sticle* Sange de Taur cupaj 750ml

Tragerea la sorti se va efectua in data de 12.11.2013.