Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-01-16. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga una dintre cele 3 excursii (Roma, Paris, Praga) sau un voucher in valoare de 150 lei!

Campania „Castiga premii pe masura energiei tale” va incepe la data de 01 Decembrie 2013 ora 00.00.00 si se va incheia la data de 15 Ianuarie 2014 ora 23.59.59.

Campania este deschisa participarii tuturor persoanelor fizice cu varsta de minim 14 ani (impliniti pana la data inceperii Campaniei), cu domiciliul/resedinta in Romania, care achizitioneaza produsele participante la Campanie, in decursul derularii acesteia (01.12.2013 ora 00.00.00, ora Romaniei – 15.01.2014 ora 23.59.59, ora Romaniei), si care respecta termenii si conditiile prezentului Regulament Oficial. 

Produsele participante la campania „Castiga premii pe masura energiei tale” sunt vitaminele Vitamax 15 capsule sau Vitamax 5 capsule distribuite de SC Hipocrate 2000 SRL, Membru al Omega Pharma Grup, achizitionate din orice farmacie de pe intreg teritoriul Romaniei care comercializeaza produsele participante. 

Campania „Castiga premii pe masura energiei tale” se desfasoara prin intermediul website-ului www.teintrecicuenergia.ro. 

Pentru a participa in cadrul campaniei participantii trebuie: 

 • Sa indeplineasca dreptul de participare 
 • Sa cumpere din farmacii, in perioada 01.12.2013 – 15.01.2014, unul din produsele participante in cadrul campanie
 • Pentru a putea fi declarate valide, inregistrarile prin Web trebuie sa indeplineasca, cumulativ, in mod obligatoriu si fara echivoc urmatoarele conditii: 
  • inscrierile trebuie sa se faca in perioada desfasurarii Campaniei 01.12.2013 ora 00.00.00 (ora Romaniei) – 15.01.2013 ora 23.59.59 (ora Romaniei); 
  • formularul de inscriere trebuie sa fie completat cu urmatoarele informatii obligatorii, pe website-ul www.teintrecicuenergia.ro: Nume, Prenume, Telefon, Adresa de email, Numar bon fiscal, Data bon fiscal. 
  • sa accepte prin bifarea campul „Am luat la cunostinta termenii si conditiile mentionate in regulament” 
  • mesajul campaniei primit de participantii care se inscriu cu success pe Web: “Felicitari! Ai incris cu succes un bon in tragerea la sorti pentru premiile puse in joc! Nu uita, mai multe bonuri inscrise, mai multe sanse! Pastreaza bonul fiscal pentru validare!” 

Pentru a putea participa la aceasta Campanie cu mai multe bonuri fiscale diferite, Participantul trebuie sa le inregistreze separat pe www.teintrecicuenergia.ro. Sa pastreze bonul/bonurile fiscal/e inscrise in campanie necesare pentru validare in cazul castigului pana in momentul afisarii de catre Organizator a listei finale a castigatorilor. Daca exista participanti desemnati castigatori, care s-au inscris in campanie cu un bon fiscal care nu contine denumirea produselor participante, acestia trebuie sa prezinte bonul fiscal insotit de factura fiscala care sa cuprinda denumirea detaliata a produsului. Organizatorul va avea dreptul sa solicite castigatorilor, pe langa bonul extras castigator, si toate celelalte bonuri trimise de acelasi castigator. Daca se dovedeste ca un participant a inscris in campanie acelasi bon fiscal de mai multe ori, acesta va fi descalificat si va pierde dreptul asupra premiului castigat, precum si dreptul de participare in continuare la campania promotionala. 

Premiile oferite in cadrul acestei Campanii sunt: 

 • 3 excursii diferite, in 3 capitalele europene Roma, Paris si Praga acordate prin tragere la sorti la finalul campaniei. In cadrul tragerii la sorti vor fi inscrisi participantii care indeplinesc conditiile de participare, care achizitioneaza produsele participante la campanie si care se inregistreaza pe website-ul www.teintrecicuenergia.ro in perioada campaniei. 
 • 138 de premii zilnice (cate 3 premii/zi) constand in vouchere in valoare de 150 Lei de la Decathlon – acordate conform urmatorului mecanism: 
  • inainte de inceperea Campaniei are loc o tragere la sorti electronica prin care se vor desemna aleator momente castigatoare pentru fiecare premiu zilnic, extragere asistata de un notar public. 
  • toate momentele castigatoare se vor extrage in formatul: [zi/luna/an/ora/minut/secunda] si numar de ordine, de la 1 la 3, pentru fiecare premiu zilnic al Campaniei. Urmatorii 3 participanti cu intrari valide dupa momentul castigator din intervalul orar respectiv sunt considerati “Rezerve”. 
  • daca intre doua momente castigatoare din aceeasi zi nu exista nicio inscriere valida, premiul nu se va acorda, ramanand in posesia Organizatorului . 

Pe toata durata campaniei un participant poate castiga un singur premiu zilnic si un singur premiu constand in excursie.