Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga una dintre cele 3 bratari oferite de Oxette!

Concurs: Castiga una dintre cele 3 bratari oferite de Oxette!

Accesorii fashion si reflexiile pasiunii by Oxette

O  femeie uimitoare se afla in centrul atentiei, este invaluita in mister si are o aura cosmopolita. De aceea, accesoriile sunt cele care ii vor pune intotdeauna in evidenta frumusetea.

Cu 6 magazine in cele mai importante orase din tara, Oxette este brandul international care detine o pozitie de top pe piata bijuteriilor, fiind definit prin conceptul de fashion jewelry. Utilizand tehnologie de varf si design original, acesta comercializeaza bijuterii din argint sau placate cu aur, accesorii cu pietre naturale, pretioase si semipretioase, precum si ceasuri de dama sau de barbati.

Cea mai recenta colectie Oxette, Toamna-Iarna 2013-2014, este una eterogena, exotica, condimentata cu lux excentric, culori pastelate, nuante pudrate de roz, culori metalice, funde reminiscente anilor ’20, atmosfera de budoar, broderii, imprimeuri futuriste cu suprafete stralucitoare lucrate manual si multe elemente ale culturii baroce si moderne.

Barocul devine fantezie si adopta influente vestice si estice, iar formele simple supradimensionate  amplifica dinamismul combinatiilor, intr-o nelimitata si infinita expresie a materialelor si culorilor.

Participa la concurs si castiga unul dintre cele 3 premii constand fiecare intr-o bratara Oxette in valoare de 80 Lei! Intra pe site-ul  www.bijuteriisiaccesorii.com si apoi raspunde la intrebarea de mai jos!

Pentru a fi in contact cu noutatile Oxette Romania, da like paginii de  Facebook a companiei!

Raspunde la urmatoarea intrebare:

Prin ce se deosebesc accesoriile Oxette de alte bijuterii?

  • Au un design curajos, cu pietre semipretioase naturale
  • Sunt definite de conceptul de fashion jewelry
  • Diversitate

PARTICIPA LA CONCURS!