Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga una dintre cele 21 de bratari Diva Universal!

Concurs: Castiga una dintre cele 21 de bratari Diva Universal!

Sotii de militari - Sezonul 7 – cate doua episoade in fiecare miercuri de la ora 21:00, incepand cu 25 septembrie

Serialul urmareste luptele, visele si prieteniile unui grup divers de femei - si un barbat - care traiesc cu sotii si familiile lor intr-o baza militara.

Al saptelea sezon din „Sotii de militari” aduce noi provocari pentru eroinele serialului, care isi iau adio de la unul dintre personaje intr-unul dintre cele mai dramatice si semnificative momente de pana acum. Patru personaje noi interpretate de actori celebri se vor alatura distributiei.

Kudika si Diva Universal te invita la concurs!

Scrie-ne in perioada 27 septembrie - 3 octombrie 2013 pe  Forumul Kudika.ro raspunsul corect la urmatoarea intrebare: Cate episoade are noul sezon?

* Poti afla  raspunsul corect aici.

Ai sansa de a castiga saptamanal una dintre cele 7 bratari cu inimioare din argint 925 Diva Universal.

Bratarile marca La Diosa sunt feminine, moderne si usor de asortat oricarei tinute, datorita inimioarei delicate, din argint 925, si snurului negru, discret, de foarte buna calitate. Potrivite atat la o tinuta de zi, cat si la una mai eleganta, sunt accesoriul perfect pentru a fi în pas cu moda.

La Diosa este o cunoscuta companie londoneza care produce bijuterii si accesorii de lux, inspirate de tendintele mode, iar bratarile - gravate La Diosa - au garantia acestei marci de prestigiu.

Mentionam ca in fiecare saptamana apare o noua intrebare. La tragerea la sorti, au o sansa de castig doar cei care s-au inscris in saptamana respectiva si au raspuns corect. Un utilizator poate castiga maxim 1 bratara Diva Universal.

Concursul se va desfasura in perioada 27 septembrie – 17 octombrie 2013. Tragerile la sorti se vor realiza cu ajutorul serviciului  Tragerilasorti.ro pe 4, 11, respectiv 18 octombrie 2013.

PARTICIPA LA CONCURS!