Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-12-28. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga una dintre cele 20 genti de schimb echipate cu produse utile pentru mamici!

Concursul se va desfasura in perioada 9 decembrie 2013 ora 12:00 – 27 decembrie 2013 ora 18:00. 

Premiile campaniei:

La sfarsitul Campaniei se vor acorda urmatoarele premii: 20 genti de schimb echipate cu produse utile pentru mamici (rucsac Nivea cu produse Nivea Baby: Loţiune de spălat 250ml , Cremă pentru funduleţ 100ml, Ulei de corp 200ml, Fiole nazale 5ml 24 buc, Serveţele Fresh&Pure 63 buc, Sampon extra-delicat 200ml, Cremă delicata Soft 200ml, paturica de schimbat; 3 buc tampoane de san Sanosan, 6 buc Pampers newborn sensitive, 1 buc babetica Milupa, 1 buc Ghid de diversificare Milupa, 1 buc carte “Mama si copilul” Emil Capraru, Herta Capraru)

Modul de desfasurare:

Pentru a participa la Concurs, persoanele interesate trebuie sa-si acceseze-contul deja existent in Clubul Milupa sau sa se inregistreze pe pagina web a Clubului Milupa www.clubmilupa.ro/ si sa indeplineasca urmatoarele conditii: 

  1. Sa fie in Clubul Milupa pe Facebook. Pentru aceasta, ele trebuie sa acceseze http://www.facebook.com/ClubMilupa si sa dea click pe butonul “Like”. 
  2. Sa acceseze pagina concursului aflata la http://www.clubmilupa.ro/activitate/concurs-pentru-mamici 
  3. Sa recomande Clubul Milupa altor prietene, mamici de bebelusi cu varsta cuprinsa intre 0 si 6 luni la data inceperii concursului, care sa se inscrie si ele in Club. 
  4. Sa isi completeze profilul cu informatiile personale, necesare livrarii premiului. 
  5. Se vor acorda premiile din concurs grupurilor de 2 mamici care respecta regulile de mai sus, prin tragere la sorti, folosind randompicker.com. 
  6. In cazul in care o mamica trimite mai multe recomandari si mamicile recomandate isi creeaza cont in Clubul Milupa, numarul de sanse la premiu este si el proportional cu inscrierile validate.

In data de 10 ianuarie 2014 va avea loc alegerea castigatorilor. Se va extrage un numar de castigatori egal cu numarul premiilor si cate un numar de rezerve egal cu numarul premiilor.