Jucarii • Trageri la sorti

Concurs: Castiga una dintre cele 2 intrari gratuite pentru o zi intreaga la locul de joaca din Afi Palace Cotroceni!

Adăugat de concursoman în data de 2014.01.20 • 2203 vizualizări

intrari gratuite

Concurs: Castiga una dintre cele 2 intrari gratuite pentru o zi intreaga la locul de joaca din Afi Palace Cotroceni!

Copilul tau s-a plictisit de vechiul loc de joaca? Cauti un loc in care sa se distreze, dar sa si invete ceva? Atunci, hai la Gymboland!

Inscrie-te la concursul desfasurat pe blogul Nicoro Trading si poti castiga una dintre cele 2 intrari gratuite, pentru o zi intreaga, la locul de joaca din Afi Palace Cotroceni!

Niciun copil nu va putea rezista uriaselor tobogane gonflabile, piscinelor umplute cu bile de spuma sau caruselului multicolor. In plus, cand vrea sa se odihneasca putin, copilul tau are la dispozitie panourile cu ecrane tactile, unde isi va dezvolta abilitatile cognitive prin joaca. In tot acest timp, tu vei putea urmari tot ce se intampla, cu ajutorul camerelor de supraveghere care transmit activitatea din cadrul locului de joaca.

Iata ce trebuie sa faci, pentru a te inscrie:

  • Daca nu esti, deja, devino fan al paginilor Nicoro Trading si Gymboland pe Facebook
  • Intr-un comentariu, lasa raspunsul la intrebarea "Cate locuri de joaca Gymboland sunt in Bucuresti?" putin mai jos, pe pagina
  • Dupa ce postezi raspunsul, vei primi un e-mail de confirmare a inscrierii in concurs
  • Cei doi castigatori vor fi alesi, prin tragere la sorti, miercurea, timp de o luna: 22.01, 29.01, 5.02 si 12.02 

Concursul se desfasoara in perioada 15 ianuarie - 15 februarie. La concurs poate participa orice persoana care a implinit 18 ani, indiferent de sex, nationalitate sau religie. Un participant poate castiga o singura data.

Biletele vor fi rezervate chiar la locul de joaca Gymboland, din Afi Palace Cotroceni. Pentru a putea intra in posesia premiului, datele furnizate organizatorilor trebuie sa coincida cu cele din cartea de identitate.

provident.ro


PARTICIPA LA CONCURS