107
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.375.70
miliarde de lei,
adica

1.375.700.000,00
RON
11644
concursuri
expirate
31
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga una dintre cele 17 tablete iPad mini!

 admin  05.12.2013  Tablete,Trageri la sorti  2813

Promotia se va desfasura in toata reteaua de magazine BILLA si pe pagina BILLA de pe platforma de socializare Facebook https://www.facebook.com/romania.billa. Promotia se va desfasura in toate magazinele BILLA din Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Timisoara, Arad, Craiova, Galati, Iasi, Cluj-Napoca, Deva, Braila, Sf. Gheorghe, Satu Mare, Baia Mare, Bacau, Ramnicu Valcea, Giurgiu, Medias, Reghin, Sibiu, Slatina, Tulcea, Onesti, Petrosani, Falticeni, Turda, Targu Mures, Piatra Neamt, Bistrita, Hateg, Orsova, Carei, Resita, Brasov, Mangalia, Oradea, Oltenita, Onesti, Otopeni,Rasnov, Cernavoda, Pitesti.

Promotia „Sarbatori pe gustula tau!" se va desfasura in perioada 05.12.2013 si 30.12.2013 inclusiv.

Mecanismul concursului:

  • Oricarei persoane fizice care a implinit varsta de 14 ani si care a efectuat cumparaturi in suma de minim 50 LEI (TVA inclus) din Magazin pe durata Promotiei, casiera ii va inmana un bon fiscal aferent achizitiei Produselor Participante.
  • Bonul Fiscal, pentru a fi considerat valid, trebuie sa fie intreg (fara rupturi sau stersaturi) si in original (nu se accepta fotocopii, facsimile sau alte reproduceri ale Bonului Fiscal). 
  • Clientul trebuie sa pastreze Bonul Fiscal si apoi sa intre pe Pagina de Facebook si sa introduca datele solicitate (nume prenume, telefon, adresa de e-mail şi codul unic de pe bon (care este format din 18 cifre) si valoarea Bonului Fiscal). 
  • Participantii pot sa inscrie Bonul Fiscal pe Pagina de Facebook oricand in perioada 05.12.2013-30.12.2013 

In data de 07.01.2014, se va efectua, in prezenta unui notar public, tragerea la sorti electronica dintre inscrierile valide 
facute de Participanti pe Pagina de Facebook.

Premiile Promotiei: 

Pentru toata Perioada Promotiei vor fi acordate urmatoarele premii: 

  • 17 x Tablete Mini Ipad 

PARTICIPA LA CONCURS

concursuri concursuri online castiga iPad mini concurs Billa


Nu rata nici un concurs! Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!
Adresa ta de mail