101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
25
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga una dintre cele 10 tablete E-Boda!

   2012.10.21    1351

10 zile de concurs, 10 tablete E-Boda. Tabletele cu dichis, te scapa de plictis! Radio ZU si E-Boda te scapa de plictiseala. Esti pe faza, prinzi parola, ai sansa sa castigi una dintre cele 10 tablete E-Boda
Fii pe faza! De luni 22 octombrie Incepe concursul anti-plictiseala! Prinde parola zilei si Radio ZU iti face lipeala cu o super tableta E-Boda, Jucaria cu dichis, ce te scapa de plictis. De la E-Boda. Expertul tau in tablete.

PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.