101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
29
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga una din cele trei Dacia Logan Laureate puse in joc!

 admin  2013.11.25  Masini,Trageri la sorti  3041

Campania “Castiga o masina pentru fiecare ingredient din berea SKOL!“ se va desfasura la nivel national, incepand cu data de 25 noiembrie 2013 si pana la data de 10 ianuarie 2014 inclusiv. 

Produse participante la promotie: 
La campania promotionala “Castiga o masina pentru fiecare ingredient din berea SKOL!“, vor participa toate produsele SKOL:KOL doza 0.5L; 

  • SKOL sixpack 0.5L doza; 
  • SKOL 5+1 doza 0.5L; 
  • SKOL sticla 0.5L; 
  • SKOL 1L PET; 
  • SKOL 2L PET; 
  • SKOL 2.5L PET. 

Produsele participante nu au un design special care anunta promotia pe etichete. 

Mecanismul concursului:

Pentru a putea participa la campania promotionala “Castiga o masina pentru fiecare ingredient din berea 
SKOL!“, consumatorii trebuie sa urmeze urmatorii pasi: 

  • sa achizitioneze produsele participante la promotie (doza 0.5L, sixpack doza 0.5L, 5+1 doza 0.5L, sticla 0.5L, 1L PET, 2L PET, 2.5L PET); 
  • sa creeze un cont pe pagina web a organizatorului (www.skolbeer.ro). Datele personale necesare pentru crearea contului pe site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, adresa si adresa de e-mail (din care obligatorii sunt primele 3 campuri) 
  • sa inregistreze numarul bonului fiscal pe care apare unul dintre produsele Skol participante la promotie si data la care a fost emis. 

Pentru detalii suplimentare participantii pot suna la Infoline Skol 021/205.5020, numar Romtelecom cu tarif normal, de Luni pana Joi intre orele 9:00 – 16:45, vineri intre orele 9:00 – 13:00 sau pot accesa regulamentul pe www.skolbeer.ro.

Premiile: 

In cadrul Promotiei se pot castiga instant urmatoarele categorii de premii nete: 

  • 3 x Masini Dacia Logan Laureate

Desemnarea castigatorilor va fi facuta prin tragere la sorti in termen maxim 10 zile lucratoare de la incheierea promotie. Prin tragere la sorti vor fi desemnati trei castigatori si trei rezerve. 


PARTICIPA LA CONCURS

Dacia Logan Laureate castiga o masina concursuriNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.