108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
47
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga una din cele doua tablete oferite ca premiu: MeMO Pad HD7 si MeMO Pad FHD10 cu 3G!

 admin  2014.01.10  Tablete,Trageri la sorti  3143

asus memo pad 10

Sunteți fanii produselor ASUS? După ce am acordat deja mai multe tablete Nexus 7, vă adresăm o nouă provocare!

Abonați-vă sau reconfirmați-vă abonamentul la newsletterul ASUS România, completați formularul de mai jos și puteți câștiga una din cele două tablete oferite ca premiu: MeMO Pad HD7 și MeMO Pad FHD10 cu 3G.

Concursul se va încheia vineri, 24 ianuarie 2014, la ora 15.00, iar câștigătorii vor fi desemnați în urma unei trageri la sorți folosind random.org, din rândul abonaților activi la newsletterul ASUS România care au răspuns corect la cele două întrebări din formular. Momentul va fi înregistrat, iar rezultatul va fi publicat online în cadrul acestei pagini.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online castiga o tabletaNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.