Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-11-19. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga una din cele doua placi de par Respectissim Liss - Curl oferite de Rowenta!

Unica.ro si Rowenta te ajuta sa ai un par minunat in fiecare zi. Poti castiga una din cele doua placi de par Rowenta Respectissim Liss & Curl!

Pentru a te inscrie in concurs nu trebuie decat sa completezi formularul de mai jos cu datele tale si raspunsul la intrebarea noastra. Atenţie, prin completarea formularului esti de acord ca adresa ta de e-mail sa fie inscrisa in baza de date pentru a primi newsletterul unica.ro.

Poti castiga una din cele doua placi de par Respectissim Liss & Curl oferite de Rowenta.

I ntins sau ondulat? Decizii, decizii, decizii...

Întins. Ba nu, ondulat!

Deciziile tale în fața oglinzii, înainte de o ieșire în oraș în care ești hotărâtă să epatezi, se schimbă de la o secundă la alta? Nu-i nimic, Respectissim Liss & Curl de la Rowenta ține pasul cu firea ta imprevizibilă și îți dă idei îndrăznețe pentru coafarea rapidă a părului.

Așa că dacă tot nu reușești să te hotărăști, de ce nu le alegi pe amândouă? Întins și ondulat! Este cum nu se poate mai simplu cu noua placă 2 în 1: părul tău perfect neted este completat de câteva șuvițe cu personalitate, care iau forma unor bucle frumoase și foarte bine definite. Poți fi sigură că senzaționala coafură va fi remarcată de toată lumea și că va rezista chiar și unei nopți lungi de dans.

Și pentru că a doua zi cu siguranță vei dori să încerci o nouă coafură, Respectissim Liss & Curl s-a echipat cu o tehnologie revoluționară care asigură protejarea părului și îi conferă rezistență 100%, astfel că nu trebuie să îți faci vreo grijă nici în această privință. Numai 170°C și întinderea părului este ireproșabilă, spre deosebire de cele 230°C la care se ridică o placă normală.

Este în regulă să te răzgândești când ai Respectissim Liss & Curl de la Rowenta!