Concurs: Castiga una din cele 30 de excursii de vis n Grecia, Turcia, Malta sau pe Litoralul romanesc! - Regulament

Adăugat de concursoman în data de 2013.06.06 • 1305 vizualizări

Concurs: Castiga una din cele 30 de excursii de vis n Grecia, Turcia, Malta sau pe Litoralul romanesc! - Regulament

Concurs: Castiga una din cele 30 de excursii de vis în Grecia, Turcia, Malta sau pe Litoralul romanesc! - Regulament

Vineri ai primul talon de concurs

Concursul „Click! îți dă vacanța!" se desfăşoară în ziarul Click! și pe site-ul www.click.ro în perioada 31.05.2013 - 21.06.2013.

Ai două modalități de inregistrare în concurs:

- INTRĂ PE SITE-UL NOSTRU, ÎNSCRIE-TE LA NEWSLETTER ȘI TRIMITE RĂSPUNSUL LA ÎNTREBAREA ZILNICĂ

Zilnic, în perioada 6 - 20 iunie, pe site-ul www.click.ro va fi publicat câte un articol de concurs în cadrul căruia va fi publicată întrebarea zilei legată de articolele principale din ziarul Click!.

Înregistrează-te la newsletter si trimite răspunsul la intrebarea zilei, pe adresa de email [email protected], zilnic, în intervalul 8:00 - 17:00. Mesajul trebuie trimis de pe adresa de mail cu care te-ai înregistrat.

Zilnic, în perioada 6 - 20 iunie, după ora 17:00 mesajele cu răspunsul la întrebare vor fi tipărite și vor intra alături de plicurile cu taloane în extragerea celor 2 câștigători care vor fi publicați a doua zi în ziarul Click! și pe www.click.ro.

- TRIMITE TALONUL DIN ZIAR

Zilnic, în perioada 31 mai - 20 iunie, găseşti în Click! talonul de participare la concurs. Decupează talonul, completează datele tale personale împreună cu răspunsul la întrebarea "Care este titlul principal de pe prima pagină a ziarului Click! de azi?" şi trimite-l într-un plic la adresa: Sos. Fabrica de Glucoză, nr. 21, Sector 2, Bucureşti, pentru concursul "Click! îți dă vacanța!". Plicurile pot fi aduse și personal la adresa menționată mai sus.

Plicul trebuie să conțină minimum 1 talon de participare.

Toate plicurile cu taloane, primite în perioada 31 mai - 20 iunie, vor ramane în urnă și vor participa la extragerea premiilor zilnice. Pentru validarea premiului, în cazul plicurilor cu talon, se va verifica existenţa în plic a unui talon completat cu datele personale ale participantului și răspunsul la întrebarea de pe talon.

Pentru validarea premiului, în cazul răspunsurilor primite pe adresa de email [email protected], se va verifica existența contului de newsletter, a datelor de contact si răspunsul corect la întrebarea zilei.

Dacă acestea nu corespund, premiul nu se va putea acorda participantului şi va fi extras un alt plic/mesaj.

PREMIILE SE VOR ACORDA ASTFEL:

  • 30 de sejururi, 2 sejururi/zi a câte 2 persoane, în perioada 7 - 21 iunie:
  • 10 sejururi în Grecia, 5 sejururi în Turcia, 5 sejururi în Malta și 10 sejururi la Marea Neagră.

Vineri și dumincă vor fi publicați câștigătorii pentru 1 sejur in Turcia si 1 sejur în Malta.

Luni, marti, miercuri, joi, sâmbătă vor fi publicați câștigătorii pentru 1 sejur în Grecia și 1 sejur la Marea Neagră.

REVENDICARE PREMII:

Câştigătorii pot suna pentru revendicarea premiilor la numărul de telefon: 0372.130.241, de luni până vineri, între orele 10:00 - 17:00. Pentru revendicare, organizatorul va verifica conformitatea datelor transmise de câștigători. Data limită de revendicare a premiilor este în termen de 10 zile lucrătoare de la publicarea câştigătorilor în ziar.

Organizatorul va transmite lista câștigătorilor către furnizorii premiilor pentru contactarea acestora și stabilirea detaliilor sejurului. SC Adevărul Holding SRL nu-şi asumă răspunderea pentru orice reclamaţie privind calitatea premiului, reclamaţiile fiind îndreptate către furnizorii premiilor.

Regulamentul de participare/desfăşurare a concursului se află în formă redusă în ziarul Click! și va putea fi consultat gratuit la sediul organizatorului. Organizatorii se obligă să nu acorde contravaloarea în alte obiecte sau în bani a premiilor oferite la acest concurs, acordând exclusiv premiul stabilit prin regulament.

Nu rata prima întrebare a concursului de joi, 6 iunie!

PARTICIPA LA CONCURS!

(P): Ești pregătit să câștigi? Câștigă o tabletă Lenovo TAB 4 și 2 telefoane Huawei P20!


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: