108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
12
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga una din cele 2 sedinte foto profesionale pentru copii!

   2013.06.08    1892

Concurs: Castiga una din cele 2 sedinte foto profesionale pentru copii/bebelusi!

Participand la concursul lunii iunie organizat de www.fotograf-evenimente.com poti castiga una din cele 2 sedinte foto profesionale pentru copii/bebelusi.

In perioada 30.05.2013-14.06.2013 parcurgeti urmatorii pasi:

Participantii la concursul lunii iunie pot beneficia de reduceri la sedintele foto pentru copii si bebelusi,pretul unei sedinte foto ajungand la 120 Ron.

Sedinta foto include :

  •  o sedinta foto (outdoor sau in studio) de maxim 1,5 ore in care puteti schimba cate tinute doriti.

 dvs. veti primi:

  •  aproximativ 100-150 fotografii;
  • 30 fotografii prelucrate in detaliu;
  •  toate fotografiile pregatite pentru tiparire, in format digital (JPEG) scrise pe CD.
  • Fotografiile de pe CD pot fi tiparite ulterior la orice centru foto.

Se pot inscrie la concurs toate persoanele fizice romane care au un cont activ de Facebook.Pot participa la concurs si utilizatorii Facebook care nu au domiciliul in Bucuresti, insa sunt de acord ca in cazul castigarii unui premiu sa se deplaseze la Bucuresti.

Premiul consta in 2 sedinte foto de studio/outdor pentru copii/bebelusi.

 Castigatorii  vor fi desemnati prin utilizarea site-ului http://www.random.org

Participarea la concurs constituie acordul ca numele castigatorului si fotografiile realizate la sedinta foto sa poata fi facute publice si utilizate gratuit pe site-ul  www.Fotograf-evenimente.com, precum si in materialele promotionale ale Fotograf-evenimente.com.

Prin participarea la concurs, toti participantii si eventualii castigatori sunt de acord si se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor cerintelor si conditiilor impuse de prezentul Regulament, nerespectarea acestora atragand raspunderea personala si exclusiva a participantilor si eventualilor castigatori.


PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.