98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
20
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga una din cele 10 jucarii educative Quercetii!

 admin  2013.12.21  Jucarii,Trageri la sorti  1934

concurs Quercetii

Cand sunt mici numaram zilele, saptamanile, lunile: Are 5 luni si 2 zile, Am 1 an si 8 luni, Am 2 ani si 4 luni...Aici, in Clubul Bebelusilor, fiecare luna este sarbatoare. Si fiecare copil este sarbatorit.

Esti mamica unui copil cu varsta intre 0-3 ani? Obisnuiesti sa-l sarbatoresti in fiecare luna ? Atunci inscrie-l in concursul "Sarbatoritii Lunii".

Concursul "SARBATORITII LUNII" se desfasoara luna de luna pe site-ul ClubulBebelusilor.ro. In luna DECEMBRIE premiem prin extragere random 2 dintre acei copiii care au strans cel putin 50 de voturi (LIKE-uri primite) si alti 8 copii tot prin extragere cu ajutorul random.org indiferent de numarul de voturi primite.

In total avem 10 premii QUERCETTI pentru Sarbatoritii Lunii DECEMBRIE!

Detalii premii in luna DECEMBRIE:

  • 2 jucarii Quercetti Smart Puzzle Savana pentru 2 copii din toti cei care au stans cel putin 50 de voturi
  • 3 jucarii Quercetti Fanta Color Junior Basic pentru 3 copii indiferent de numarul de voturi primite
  • 5 jucarii Quercetti Saxoflute pentru 5 copii indiferent de numarul de voturi primite

Toate cele 10 premii in jucarii Quercetti se castiga prin extragere random.org

Cum participi la concursul Sarbatoritii Lunii DECEMBRIE? 

La concursul "Sarbatoritii Lunii DECEMBRIE" pot participa toti copii cu varsta intre 0 si 3 ani (neinpliniti).

Tot ce trebuie sa faci pentru a participa la concurs: 

  1. LIKE paginii noastre de Facebook. Daca esti deja sustinatorul nostru pe Facebook mergi la punctul 2. 
  2. LIKE si SHARE public la imaginea concursului, ai mai mute sanse in concurs.
  3. Sa alegi cea mai reusita fotografie cu micutul sau micuta ta si din contul tau de utilizator creat pe site, din sectiunea "Sarbatoritii lunii" sa incarci fotografia copilului, sa mentionezi numele copilului, data lui de nastere si orasul. Nu este necesar sa mentionati si numele de familie! Te rugam sa alegi poza copilului cu care doresti sa participe in concurs cu atentie deoarece nu poate fi schimbata ulterior!  
  4. Daca nu ai cont pe ClubulBebelusilor.ro creeaza acum unul nou
  5. Important! Votarea pozelor inscrise in concurs se face pe site si nu pe pagina de Facebook. Aici: http://clubulbebelusilor.ro/sarbatoritii-lunii

IMPORANT: In cazul in care desi ati urmat cu atentie indicatiile de inscriere a pozei copilului in concurs si nu ati reusit acest lucru ne puteti contacta la concurs@clubulbebelusilor.ro

Perioada desfasurare concurs:

Concursul Sarbatoritii Lunii DECEMBRIE se desfasoara in perioada 1 - 31 DECEMBRIE pe site-ul clubulbebelusilor.ro Votarea cu like-uri se desfasoara in perioada 1-31 DECEMBRIE, ora 13.00. 

Desemnarea castigatorilor:

Desemnarea copiilor castigatori se va face aleatoriu cu ajutorul site-ului random.org. Avand in vedere ca urmeaza sfarsitul anului castigatorii vor fi desemnati si anuntati pe data de 6 ianuarie 2014. 


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concursuri castiga jucariiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.