Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un weekend romantic la mare in doi, in statiunea Mamaia sau un bax de inghetata Carte d`Or 450 ml!

Concurs: Castiga un weekend romantic la mare in doi, in statiunea Mamaia sau un bax de inghetata Carte d`Or 450 ml!

[like_to_read]

Campania se va desfasura la nivel national in perioada 02.08.2013 incepand cu ora 16:00 – 23.08.2013 pana la ora 16:00, pe pagina oficiala de Facebook a Carte d`Or Romania (www.facebook.com/CDORomania)

MECANISMUL CAMPANIEI PROMOTIONALE: Pentru a participa la prezenta Campanie si a intra in tragerea la sorti pentru unul din cele 4 premii, participantii trebuie sa respecte urmatorul mecanism:

 • a) Sa fie fani ai paginii de Facebook Dove disponibila la adresa: www.facebook.com/CDORomania
 • b) Sa acceseze pagina Campaniei existenta in cadrul paginii Carte d`Or gazduita pe portalul Facebook; pe aceasta pagina Utilizatorul va trebui sa acceseze aplicatia „Momente speciale Carte d’Or” disponibila la adresa https://apps.facebook.com/momente-carte-dor/.
 • c) Odata accesata, aplicatia va cere Utilizatorului permisiunea de a se conecta la contul acestuia de Facebook. Pentru a participa, Utilizatorul trebuie sa permita aplicatiei conectarea la contul sau. Utilizatorul va trebui sa dea click pe butonul „Allow” pentru a permite incarcarea aplicatiei “Momente speciale Carte d’Or”.
 • d) In ecranul al doilea, Utilizatorul trebuie sa selecteze un moment special dintre cele 4 disponibile.
 • e) In ecranul al treilea, Utilizatorul trebuie sa selecteze o aroma Carte d`Or dintre cele disponibile.
 • f) In al patrulea ecran al aplicatiei, Utilizatorul va trebui sa completeze corect urmatoarele date personale pentru a se putea inscrie in Campanie si in tragerea la sorti pentru unul din premiile oferite: nume, prenume, numar de telefon, adresa de e-mail si apoi sa bifeze disclaimerul prin care isi da acordul ca datele personale sa fie folosite de Organizator prin intermediul Agentiei, in scopul inscrierii in Campanie, desemnarii castigatorilor si atribuirii premiului. Dupa ce a efectuat aceasta completare, Utilizatorul trebuie sa dea click pe butonul „Trimite”, pentru a se inscrie.
 • g) Pentru a fi inscris in tragerea la sorti, Utilizatorul trebuie sa isi creeze momentul special Carte d`Or selectand una dintre cele 4 imagini puse la dispozitie in ecranul al doilea si una dintre aromele preferate de inghetata Carte d`Or, apoi sa completeze formularul cu datele personale.
 • h) In al cincilea ecran, Utilizatorul va primi o imagine cu momentul special creat, impreuna cu o recomandare de reteta din partea Carte D`Or (text, imagine si video).
 • i) Pentru a-si tripla sansele in tragerea la sorti, Utilizatorul are posibilitatea sa dea „Share” / „Distribuie” imaginii cu momentul creat.

Organizatorul Campaniei nu isi asuma responsabilitatea:

 • a) pentru inscrierile incomplete sau incorecte;
 • b) pentru inscrierile efectuate dupa finalizarea Campaniei sau dupa epuizarea premiilor acordate in cadrul Campaniei;
 • c) pentru intreruperile intervenite oricand si indiferent de cauza ale serviciului de internet si/sau a serverului ce gazduieste Site-ul, indiferent de motivul intreruperii.

Completand campurile solicitate prin formularul electronic si bifand campul de acord pentru prelucrarea datelor personale comunicate prin intermediul acestuia, Utilizatorul confirma ca isi insuseste si accepta neconditionat atat conditiile de participare stabilite de Organizator, cat si orice alta prevedere ale Regulamentului. Aceste date vor fi utilizate de catre Organizator prin intermediul Agentiei atat in procesul validarii castigatorilor, cat si in etapa ridicarii premiilor de catre castigatori. Daca un Utilizator nu bifeaza campul de acord acesta nu se va putea inscrie in Campanie.

PREMIILE: In cadrul acestei Campanii se vor acorda in total 4 premii constand in:

 • a) 1 mare premiu constand intr-un weekend romantic la mare in doi, in statiunea Mamaia, in luna Septembrie, incluzand cazare pentru 2 persoane (castigatorul si persoana desemnata de acesta), pentru 2 nopti (vineri si sambata) cu mic dejun inclus, decontare transport dus-intors din/in localitatea de domiciliu a castigatorului (bilete de tren sau transport auto in limita sumei de 250 lei), in valoare comerciala de 1.350 lei (TVA inclus). Valoarea premiului include valoarea comerciala la care se adauga impozitul ce va fi retinut la sursa.
 • b) 3 premii constand in cate un bax de inghetata Carte d`Or 450 ml, in valoare comerciala de 90 lei fiecare premiu (TVA inclus).

Un Utilizator nu poate castiga in cadrul Campaniei decat un singur premiu.

ACORDAREA PREMIILOR SI VALIDAREA CASTIGATORILOR: In cadrul Campaniei se acorda 4 premii prin tragere la sorti folosind o baza de date cu Utilizatorii care au indeplinit conditiile de inscriere. Tragerea la sorti pentru desemnarea celor 4 castigatori va avea loc in data de 26 august 2013 prin intermediul programului www.randompicker.com. Premiile vor fi acordate prin tragere la sorti astfel:

 • a) primul Utilizator extras va castiga marele premiu
 • b) urmatorii 3 Utilizatori extrasi vor castiga cate un premiu
PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]