Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un weekend pentru doua persoane la Paris + doua bilete la concertul lui Jay Z sau un smartphone Huawei Ascend P6!

Concurs: Castiga un weekend pentru doua persoane la Paris + doua bilete la concertul lui Jay Z sau un smartphone Huawei Ascend P6!

[like_to_read]

DURATA CAMPANIEI PROMOTIONALE: Campania promotionala ăArata-ne ca iti place muzica!" se desfasoara in perioada: 10.08.2013 ora 00:00, inclusiv si se va incheia la data de .31.08.2013 ora 00:00, inclusiv.ARIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI: Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei in conformitate cu prevederile prezentului Regulament.DREPTUL DE PARTICIPARE: Campania se adreseaza tuturor persoanelor fizice, de orice varsta, cu domiciliul/resedinta in Romania, care accepta termenii si conditiile prezentului Regulament (denumite in continuare ăParticipanti").PREMIILE CAMPANIEI:

In cadrul campaniei promotionale "Arata-ne ca iti place muzica!" vor fi acordate 4 premii, dupa cum urmeaza:

  • Marele premiu- un weekend pentru doua persoane la Paris (transport cu avion si cazare la un hotel de trei stele cu mic dejun inclus) si doua bilete la concertul lui Jay Z din 18 octombrie 2013
  • 3 smartphone-uri Huawei Ascend P6

MECANISMUL CAMPANIEI PROMOTIONALE: Pentru a participa la Campanie un participant trebuie sa acceseze pagina de Facebook Huawei Romania, sa intre in aplicatie, si sa parcurga etapele acesteia. Etapa 1 consta in incarcarea unui link catre un videoclip pe Youtube. Etapa 2 consta in strangerea de voturi pentru videoclipul incarcat.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]