75
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11590
concursuri
expirate
10
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un weekend pentru doua persoane la Paris + doua bilete la concertul lui Jay Z sau un smartphone Huawei Ascend P6!

   2013.08.13    1256

Concurs: Castiga un weekend pentru doua persoane la Paris + doua bilete la concertul lui Jay Z sau un smartphone Huawei Ascend P6!

[like_to_read]

DURATA CAMPANIEI PROMOTIONALE: Campania promotionala ăArata-ne ca iti place muzica!" se desfasoara in perioada: 10.08.2013 ora 00:00, inclusiv si se va incheia la data de .31.08.2013 ora 00:00, inclusiv. ARIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI: Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei in conformitate cu prevederile prezentului Regulament. DREPTUL DE PARTICIPARE: Campania se adreseaza tuturor persoanelor fizice, de orice varsta, cu domiciliul/resedinta in Romania, care accepta termenii si conditiile prezentului Regulament (denumite in continuare ăParticipanti"). PREMIILE CAMPANIEI:

In cadrul campaniei promotionale "Arata-ne ca iti place muzica!" vor fi acordate 4 premii, dupa cum urmeaza:

  • Marele premiu- un weekend pentru doua persoane la Paris (transport cu avion si cazare la un hotel de trei stele cu mic dejun inclus) si doua bilete la concertul lui Jay Z din 18 octombrie 2013
  • 3 smartphone-uri Huawei Ascend P6

MECANISMUL CAMPANIEI PROMOTIONALE: Pentru a participa la Campanie un participant trebuie sa acceseze pagina de Facebook Huawei Romania, sa intre in aplicatie, si sa parcurga etapele acesteia. Etapa 1 consta in incarcarea unui link catre un videoclip pe Youtube. Etapa 2 consta in strangerea de voturi pentru videoclipul incarcat.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]


PARTICIPA LA CONCURS