80
concursuri
active
Premii
in valoare de

695.84
miliarde de lei,
adica

695.839.387,00
RON
11574
concursuri
expirate
21
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un weekend lung pentru doua persoane la cel mai mare parc acvatic din Europa, Ramada Resort Aquaworld Budapesta sau un set de produse de vara Automeister!

   2013.07.12    2588

Concurs: Castiga un weekend lung pentru doua persoane la cel mai mare parc acvatic din Europa, Ramada Resort Aquaworld Budapesta sau un set de produse de vara Automeister!

[like_to_read]

Acum cu Automeister poti câştiga multe premii valoroase! Devino fan al paginii Automeister România pe Facebook și automat ai șansa de a câștiga premiul cel mare sau unul dintre premiile lunare.

Devino fan al paginii AUTOMEISTER ROMANIA pe Facebook si noi ne vom ocupa de concediul tau!

Competenta de specialitate, o echipa amabila, termene respectate, servire promta si inainte de toate preturi corecte - atelierele Automeister fac totuul pentru a va sta la dispozitie in mod serviabil.

Acum cu Automeister poti castiga multe premii valoroase! Devivon fan al paginii Automeister Romania pe Facebook si automat ai sansa de a castiga premiul cel mare sau unul dintre premiile lunare.

Tot ce ai de făcut este să intri în contul tău pe Facebook, și să devii fan al paginii Automeister Romania!

Nimic mai simplu!

Printre cei care îndeplinesc cerințele de mai sus se extrag următoarele premii:

  • Lunar: Un set de produse de vară Automeister (Set de picnic + Scaun pliabil + Ubrelă de plajă + Minge strand). Extragerile au loc în următoarele date: 1 august, 1 septembrie și 1 octombrie 2013 cu ajutorul site-ului random.org.
  • Premiul cel mare: Un weekend lung pentru două persoane la cel mai mare parc acvatic din Europa, Ramada Resort Aquaworld Budapesta. Extragerea va avea loc pe data de 1 octombrie 2013 cu ajutorul site-ului random.org.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]


PARTICIPA LA CONCURS