Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un weekend lung de neuitat in Disneyland Paris!

Concurs: Castiga un weekend lung de neuitat in Disneyland Paris!

[like_to_read]

3 zile în tărâmul basmelor pentru întreaga familie!

Câştigaţi un weekend lung de neuitat cu Air France în Disneyland Paris!

Răspundeţi la întrebările noastre timp de 5 săptămâni, colectaţi cât mai multe puncte şi câştigaţi premiul principal, un weekend de 3 zile în Disneyland Paris pentru întreaga familie sau biletele de intrare pentru două persoane în Disneyland Paris acordate săptămânal!

Atenţie, punctele se acordă şi pentru răspunsurile corecte, dar şi pentru timpul în care terminaţi jocul! Cu cât sunteţi mai rapid, cu atât aveţi mai multe şanse de a câştiga.

Puteţi mări şansele de câştig dacă aveţi o rezervarevalabilă Air France, vă acordăm puncte bonus pentru biletele cumpărate!Premiile concursului:
  • 2 premii principale ca-n basme: Cele 2 premii principale conţin următoarele: bilete de avion, cazare pentru 2 nopţi într-un hotel Disney, bilete de intrare pentru 3 zile în Disneyland Paris pentru 2 adulţi şi 2 copii.
  • Premii speciale
  • Reduceri garantate: Indiferent de rezultat, toţi concurenţii care deţin o rezervare Air France sau KLM pentru o cursă la Paris vor beneficia de o reducere de 20 Euro din preţul biletului de intrare la Disneyland.
Reducere de 20 Euro din preţul biletelor de intrare
  • Valabil pentru bilete de 1 zi /2 parcuri, din preţurile publicate.
  • Rezervările pot fi făcute până la 31 iulie accesând link-ul:  Daţi click aici!
  • Biletele de intrare pot fi utilizate până în 30 septembrie 2013. (30 septembrie este ultima zi când biletul este valabil.)
  • Pentru validare trebuie să aveţi o rezervare Air France KLM la Paris. (Tichetul de îmbarcare sau copia biletului poate fi solicitată la poarta de intrare.)
Premii speciale: 35 premii acordate la sfarsitul concursului de catre Perfect Tour
  • Voucher Mickey in valoare de 200 EUR, valid pentru calatorii realizate pana la 7 Noiembrie 2013
  • Discount de 200 EUR/ carera la rezervarea a 2 nopti/ 3 zile la unul dintre hotelurile Sequoia Lodge 3*, Newport Bay Club 3*, New York 4* sau Disneyland 5*
PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]