Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un weekend la munte cu noul BMW seria 3!

Concurs: Castiga un weekend la munte cu noul BMW seria 3!

Spune-ne aici, sau pe wall, ce calitati crezi ca trebuie sa aiba un sofer pentru a conduce noul BMW seria 3 si argumenteaza! Poti castiga, prin tragere la sorti, un weekend la munte cu noul BMW seria 3!Participarea la Concurs:
  1. Participarea la acest Concurs este permisa cetatenilor romani cu domiciliul in Romania.
  2. Participarea la acest Concurs este interzisa angajatilor Administratorului.
  3. Toti participantii la acest Concurs trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte: sa aiba domiciliu stabil pe teritoriul Romaniei, sa aiba varsta de minim 21 de ani, impliniti la 1 septembrie 2012, sa fie detinator al unui permis de conducere  categoria B, valabil pe teritoriul Romaniei, cu o vechime de cel putin 3 ani, sa detina cont de Facebook activ de minim 3 luni
  4. Prin inscrierea in acest Concurs, fiecare participant confirma ca este de acord cu Regulamentul oficial.
 Regulile Concursului:
  1. Concursul incepe in data de 20.09.2012 si se incheie in data de 07.10.2012, orele 24.00.
  2. Concursul se va derula in conformitate cu prezentul regulament  care este obligatoriu pentru toti participantii.
  3. Programul Concursului se va desfasura pe pagina de Facebook Autovit.ro.
  4. Premiul concursului (1 buc.) este descris la Art V, iar pentru castigarea acestuia participantul trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte: Sa intre pe pagina de Facebook Autovit.ro la adresa web https://www.facebook.com/autovit.ro si sa posteze la poza de concurs, sau pe wall-ul paginii, raspunsul la intrebarea „Ce calitati trebuie sa ai pentru a conduce noul BMW Seria 3? Argumenteaza si intra in tragerea la sorti!”
  5. Premiul se va acorda prin tragere la sorti in data de 8 octombrie 2012.
 Premiile:
  1. Premiul consta intr-un weekend (sambata si duminica) petrecut la munte la volanul noului BMW Seria 3
  2. Premiul include: un test drive pentru un weekend cu noul BMW Seria 3 cu plinul facut (masina se ridica din Bucuresti) si cazarea pentru doua persoane, la o pensiune din zona Moeciu pentru o noapte (de sambata pana duminica) intre 13 si 14 octombrie 2012, cu mic dejun inclus. Autoturismul oferit nu poate parasi teritoriul Romaniei in aceasta perioada si nu poate sa depaseasca limita de 1000km distanta parcursa. Costurile deplasarii pana la si de la Bucuresti, in cazul unui castigator cu domiciliul din afara Bucurestiului, nu sunt incluse.
PARTICIPA LA CONCURS!