Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un weekend la munte, o rama foto digitala sau fotografia de calatorie!

Concurs: Castiga un weekend la munte, o rama foto digitala sau fotografia de calatorie!

pensiunea-cheile-rasnoavei (1)

[like_to_read]

Vara = vacanță = povești = călătorim.ro = prieteni = premii. Atât de simplu și de natural!

Așadar, pornim un nou concurs pentru cei care împărtășesc pe călătorim.ro momentele remarcabile din plimbările lor prin țară și prin lume. Iată de premii vă așteaptă:

  1. Un week-end la munte în perioada 6-8 septembrie! Călătorim.ro, în parteneriat cu  Pensiunea Cheile Râșnoavei, îți oferă trei zile într-un cadru natural fantastic, în  acest stabiliment superb, de 4 stele! Vei beneficia de două nopți de cazare cu mic-dejun inclus, de vineri până duminică, la una dintre cele mai frumoase pensiuni din zonă.
  2. O ramă foto digitală Serioux SmartArt.  Amintiri în culori vii! Un accesoriu drăguț pentru a savura imaginile tale preferate din călătorii sau de oriunde. Are diagonală de 7″, ecran LED panoramic si functii avansate precum slideshow, redimensionare, zoom, calendar.
  3. “Fotografia de călătorie”, un excelent ghid tipărit ce îți va aduce amintiri mai frumoase din călătoriile tale. Vei afla trucuri practice și ponturi foarte interesante care te vor ajuta să fii mândru de fotografiile tale.

Cum vei avea șanse la aceste super-premii? Scrie pe www.calatorim.ro minimum 3 impresii de vacanță până pe 30 august. Atât de simplu este!

Regulamentul complet:

  • scrie pe călătorim.ro minimum 3 impresii din călătoriile tale. Un articol despre un oraș vizitat de tine, un review despre un hotel, o poveste dintr-o vacanță, un pont despre un loc frumos, un ghid de destinație, o galerie foto dintr-un loc care te-a impresionat etc.
  • urcă articolul și pozele direct pe site, folosindu-te de contul tău de user. Dacă operațiunea ți se pare complicată, poți trimite textul și pozele pe adresa [email protected]. Le vom pune noi pe site.
  • perioada concursului: 3 iulie – 29 august 2013. Câștigătorii vor fi anunțați pe 30 august.
  • ATENTIE: NU SE ACCEPTĂ în concurs articole, reviewuri, impresii de călătorie sau fotografii copiate de pe internet. De asemenea, nu vor fi acceptate articole/impresii care au fost deja postate de tine pe alte site-uri de călătorii sau pe blogul personal. Așadar, în concurs vor fi acceptate DOAR TEXTE SIFOTOGRAFII PROPRII ȘI ORIGINALE.
  • în alegerea câștigătorilor se va ține cont de mai multe elemente, principalele vizate fiind utilitatea și acuratețea informațiilor, cursivitatea textului și numărul de articole înscrise în concurs (cu cât mai multe, cu atât mai bine).
  • regulamentul poate suferi modificări pe parcurs

Ei bine, te-ai apucat deja de scris? Premiile te așteaptă, la fel cum te așteaptă și aprecierile miilor de oameni care te vor citi și  care vor afla de la tine informații interesante despre destinații turistice.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]