Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un weekend la Bran!

Concurs: Castiga un weekend la Bran!

taggo

Actiunea se deruleaza in intervalul 24 septembrie 2013 – 22 octombrie 2013.

Mecanismul concursului:

Pentru a participa la concurs, utilizatorii trebuie sa acceseze pagina de Facebook a site-ului www.sport.ro unde vor gasi o sectiune speciala dedicata concursului. Mecanism pentru participarea la acest concurs:

  • Selectarea uneia din cele 15 poze existente in sectiune. Odata facuta aceasta actiune, imaginea selectata va fi modificata de aplicatie in asa fel incat o masa de poker cu 5 locuri sa fie adaugata. Dintre cele 5 locuri de la masa, unul va fi prepopulat 3 cu poza de profil Facebook a utilizatorului concurent, celelalte patru putand fi completate de catre acesta cu imagini ale prietenilor din profilul sau de Facebook. Concurentul poate completa minim unu, maxim patru locuri la masa. Odata ce locurile la masa au fost ocupate, utilizatorul va avea posibilitatea salvarii pozei si a inscrierii in concurs completandu-si datele in formular. Un utilizator se poate inscrie in concurs o singura data.

La finalul campaniei, dintre cei mai votati 20 de concurenti, organizatorul impreuna cu partenerul va desemna castigatorul dupa formula rand()*20, primii 20 cei mai votati. Adica, primii 20 de utilizatori cu cele mai multe voturi (1 vot = 1 like) pe perioada campaniei sunt introdusi intr-un tabel in EXCEL, fiecaruia fiindu-i atribuit un numar in ordine crescatoare dupa numarul de voturi primit. Intr-o celula de Excel va fi introdusa si aplicata formula random*20 (selectand numerele atribuite fiecaruia) care genereaza un numar aleatoriu de la 1 pana la 20. Numele din dreptul numarului generat reprezinta castigatorul concursului. Utilizatorul declarat castigator va fi anuntat atat pe site-ul www.sport.ro, cat si pe pagina de Facebook a www.sport.ro In cazul in care se constata ca utilizatorul castigator a furnizat date de contact eronate si nu poate fi contactat in 24 de ore din momentul desemnarii este descalificat si se va alege un alt castigator dupa procedura descrisa mai sus din cei 19 ramasi.

Administratorii site-ului www.sport.ro isi rezerva dreptul de a elimina din concurs orice utilizator suspectat ca a incercat sa fraudeze prin orice modalitate concursul.

Premiile:

Premiul consta in:

O excursie la Bran in perioada 8 noiembrie 2013 - 10 noiembrie 2013 pentru utilizatorul castigator si persoanele ale caror nume si imagine de Facebook se vor regasi pe locurile de la masa din poza cu care utilizatorul castigator a participat la concurs (maxim 5 persoane). Toti acestia vor putea fi insotiti de inca o persoana.

Toate persoanele care vor beneficia de excursie trebuie sa aiba varsta de minim 18 ani in momentul desemnarii castigatorului.

Excursia include cazarea, in camere duble, pentru 2 nopti, la Bran in perioada 8 noiembrie 2013 - 10 noiembrie 2013, transport si masa.

In vederea transportului catre Bran, partenerul a stabilit un punct de intalnire in Bucuresti si unul in Brasov. In functie de preferintele echipei castigatoare, acestia vor alege punctul de intalnire din orasul mai convenabil lor pentru plecare. Adresa exacta a punctului de intalnire va fi anuntata in momentul confirmarii castigatorului si doar acestuia de catre partener.

Premiul nu va include si transportul castigatorului si al echipei si insotitorilor catre punctul de intalnire mentionat.

La Bran, pe 9 noiembrie 2013 va avea loc un joc de poker la care vor participa cei maxim 5 useri care formeaza echipa castigatoare, fara insotitori, impreuna cu 3 vedete. Evenimentul va fi filmat si difuzat pe canalul Sport.ro si pe site-urile din reteaua Internet Pro TV. Persoanelecare formeaza echipa participanta la eveniment vor avea obligatia de a semna un acord de filmare si difuzare a evenimentului.

Premiul nu va putea fi schimbat cu contravaloarea lui in bani sau alte produse ori servicii.

PARTICIPA LA CONCURS!