Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un weekend gratuit, cazare 2 nopti la Sighisoara, un sejur romantic gratuit sau o cina romantica la Cafe Restaurant!

Concurs: Castiga un weekend gratuit, cazare 2 nopti la Sighisoara, un sejur romantic gratuit sau o cina romantica la Cafe Restaurant!

Trimite-ne pe adresa de mail: redactia@1235.ro - o idee novatoare sau revolutionara, ceva unicat si interesant sau un filmulet video, o inregistrare sau o recomandare a unui embed sau adresa unui link url video ce poate constitui o stire relevanta si interesanta despre Brasov sau personajele implicate in lumea politica locala fie seniori sau tineri, ori alt domeniu de interes major si poti castiga la alegere unul din urmatoarele premii:1. Un week-end gratuit (Vineri-Duminica), cazare 2 nopti la Sighisoara la una din pensiunile mentionate mai jos si care sunt situate chiar in plin centru istoric al cetatii medievale: + un card cu care vei beneficia de reducere de 25 % la mancare si bautura, consumatie nelimitata pe intreaga perioada a sejurului la restaurantul Casa Vlad Dracul (cel mai renumit din zona) si in care a fost casa memoriala a conelui Dracula. Restaurantul este situat la 50 de m distanta fata de ambele pensiuni sau un minut de mers pe jos2. Un sejur Romantik gratuit (2 zile la alegere), cazare 2 nopti la Brasov la pensiunea Casa Romantik situata chiar in plin centrul istoric vis-a-vis de Piata Sfatului.3. O cina romantica la Cafe Restaurant La Strada din Brasov Castigatorul va fi desemnat in functie de cat de multe date si informatii ne trimite sau relevanta si importanta acestora. P.S.! Pentru unele situatii exceptionale premiile pot fi chiar mai substantiale si pot consta chiar si in elemente de ordin material/financiar (bani),etc. PARTICIPA LA CONCURS!