Concurs: Castiga un weekend cu o super masina!

Adăugat de concursoman în data de 2012.10.16 • 1141 vizualizări

Concurs: Castiga un weekend cu o super masina!

Concurs: Castiga un weekend cu o super masina!

Gratuit! Castiga un weekend cu o super masina! Iti dam o Skoda Fabia Monte Carlo in drive test pentru un weekend. O Skoda Fabia Monte Carlo poate fi a ta pentru un weekend! Urmeaza pasii de mai jos, iar joi, 18 octombrie, la ora 17.00, te anuntam daca ai castigat. Dureaza doar 5 minute sa participi!
  1. Da LIKE paginii Brady Skoda-Auto
  2. Intra pe site, introdu in formular datele masinii oferite ca premiu pentru un weekend (le gasesti mai jos) si afla care este cel mai ieftin RCA pentru ea;
  3. Lasa-ne un comentariu la aceasta postare cu cel mai mic pret gasit pentru aceasta Skoda Fabia Monte Carlo;
  4. Trebuie sa ne trimiti si un print screen cu preturile pe care ti le genereaza comparatorul nostru la adresa [email protected], pentru a valida inscrierea.
Joi tragem la sorti un norocos care se va plimba timp de un weekend cu Skoda Fabia Monte Carlo oferita de Brady Skoda Auto. Iata datele pe care trebuie sa le introduci in formular: Tip persoana: fizica Perioada valabilitate: 12 luni Stare vehicul: inmatriculat Valabila de la 01.11.2012 Tip vehicul: autoturism Capacitate cilindrica: 1200 Putere: 105 Combustibil: benzina Marca: Skoda Model: Fabia Numar inmatriculare: B 100 RCA Utilizare: Interes personal Serie sasiu: 1234567890 Judet: Bucuresti Sector: 1 CNP: CNP-ul dumneavoastra Data obtinere permis: 01/2012 Fara e-mail, bonus malus B0, nr daune 0, reduceri 0, copii minori – nici unul, reduceri suplimentare – nu PARTICIPA LA CONCURS!

(P): Câștigă un smartphone Samsung Galaxy S9!


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: