101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
34
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un weekend cu familia la Sibiu sau o multime de premii!

   2013.07.02    1348

Concurs: Castiga un weekend cu familia la Sibiu sau o multime de premii!

[like_to_read]

Întotdeauna ai o vorbă bună pentru oricine. Pate Bucegi celebrează familia binecrescută , în care, vorbele bune sunt pe buzele tuturor!

Fie că e vorba de un "sărut mâna pentru masă" sau un simplu "mulțumesc", invită-ți prietenii să îți spună vorbe bune și ajută copacul familiei tale să crească mare și armonios.

Poți câștiga o mulțime de premii și un weekend de 4 persoane la Sibiu.

Mecanismul concursului:

Un participant unic este identificat pe baza informatiilor furnizate de catre acesta in formularul de inscriere pe Facebook la crearea contului sau pe www.facebook.com. Pentru a participa la Campanie, Participantul trebuie:

 • a. sa detina un cont de Facebook propriu;
 • b. sa fie sau sa devina, inainte sa initieze aplicatia, fan al paginii de Facebook a organizatorului Scandia – Pate Bucegi: https://www.facebook.com/Pateul.Bucegi ;
 • c. sa acceseze aplicatia numita „Copacul familiei bine crescute” pe link-ul https://apps.facebook.com/copacul-familiei/ pe perioada de desfasurare a campaniei 20.06.2013 – 18.07.2013;
 • d. sa participe la concurs respectand toate prevederile regulamentului;

Concursul consta in cresterea virtuala a unui copac , adaugand « vorbe bune la radacina acestuia« :

 • - alegerea unuia din cei 4 copaci : salcie, tei, stejar, brad;
 • - pozitionarea copacului pe harta in functie de orasul in care locuieste userul;
 • - postarea unei “vorbe bune la radacina copacului », reprezinta alegerea unui comentariu dintr-o baza de date  determinata si prezenta / vizibila in cadrul aplicatiei ;
 • - invitarea prietenilor sa posteze si acestia “vorbe bune” la « radacina » copacului ales.

Concursul are 4 (patru) nivele, dupa cum urmeaza:

 • Nivel 1 - sunt necesare 18 vorbe bune pentru a finaliza acest nivel. Vorbele pot fi adaugate atat de participant, cat si de prietenii acestuia de pe facebook, astfel ca cele 18 pot fi cumulate.
 • Nivel 2 - sunt necesare 36 vorbe bune pentru a finaliza acest nivel. Vorbele pot fi adaugate atat de participant, cat si de prietenii acestuia de pe facebook, astfel ca cele 36 pot fi cumulate.
 • Nivel 3 - sunt necesare 54 vorbe bune pentru a finaliza acest nivel. Vorbele pot fi adaugate atat de participant, cat si de prietenii acestuia de pe facebook, astfel ca cele 54 pot fi cumulate.
 • Nivel 4 - sunt necesare 72 vorbe bune pentru a finaliza acest nivel. Vorbele pot fi adaugate atat de participant, cat si de prietenii acestuia de pe facebook, astfel ca cele 72 pot fi cumulate.

Un participant poate adauga doar o vorba buna/ un comentariu pe zi.

Zilnic in cadrul aplicatiei se vor afisa comentariile fiecarui copac in parte;

La sfarsitul campaniei se vor stabili conform comentariilor acumulate, participantii aferenti fiecarui nivel al concursului.

Pe data de 26 iulie 2013 se va realiza o tragere la sorti, in cadrul careia se vor desemna castigatorii aferenti fiecarui nivel astfel :

 • Din toti participantii incadrati conform numarului de comentarii acumulate la Nivel 1 – se vor extrage 40 castigatori ai cate unui magnet de frigider ;
 • Din toti participantii incadrati conform numarului de comentarii acumulate la Nivel 2 – se vor extrage – 40 castigatori ai cate unui tricou branduit ;
 • Din toti participantii incadrati conform numarului de comentarii acumulate la Nivel 3 – se vor extrage – 40 castigatori ai cate unui cos de picnic ;
 • Din toti participantii incadrati conform numarului de comentarii acumulate la Nivel 4 – se va extrage – 1 castigator al unui premiu constand intr-un weekend la o pensiune in Sibiu pentru 4 persoane.

Premiile:

In cadrul acestei Campanii, Organizatorul ofera 4 categorii de premii, aferente fiecarui nivel al concursului.

Acestea sunt impartite dupa cum urmeaza:

 • Nivel 1 – 40 premii constand in magnet frigider;
 • Nivel 2 – 40 premii constand in tricou branduit;
 • Nivel 3 – 40 premii constand in cos pentru picnic;
 • Nivel 4 – un premiu constand in weekend pentru 4 persoane la Pensiunea Luxemburg 3* in Sibiu, Piata Mica, nr. 16, in perioada 09 -11 august 2013. Premiul include cazare pentru cele 4 persoane si mic dejun

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]


PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.