Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-02-10. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un weekend VIP la Predeal pentru tine si inca 3 prieteni!

Creează-ţi propria opţiune PrePay în perioada 19 decembrie 2013 - 9 februarie 2014, intră în tragerea la sorţi şi câştigă un weekend super cool la Predeal:

  • două nopţi cazare la un super hotel
  • monitor de schi
  • şofer personal
  • urcări cu telescaunul incluse pentru toată perioada
  • acces seara şi consumaţie inclusă în clubul Office

Totul pentru tine şi încă 3 prieteni.

Premiile oferite de Organizator Participantilor desemnati castigatori ai Loteriei publicitare in urma tragerii la sortisunt dupa cum urmeaza: 

  • 2 premii, fiecare constand in cate o excursie VIP pentru 4 persoane cu autoturism cu sofer de la Bucuresti la Predeal pe data de 14 februarie 2014 si doua nopti de cazare 14-15 februarie 2014 pentru 4 persoane, intr-un hotel de minim 3 stele din Predeal, transport de la Predeal la Bucuresti, monitor de schi si urcari cu telescaunul incluse pe toata perioada, acces seara in clubul Office cu consumatie inclusa, totul pentru fiecare dintre cele 2 grupuri de 4 persoane. Valoarea fiecarui premiu este 6000 RON, TVA inclus. 

Cele 2 premii se vor acorda, prin tragere la sorti.

Modul de desfasurare a loteriei publicitare:

Participantii posesori de cartele SIM PrePay care, in perioada de desfasurare a loteriei publicitare, creaza o optiune PrePay pe http://orangeyoung.ro/creeaza-optiune-prepay, o activeaza in perioada 19 decembrie 2013 – 9 februarie 2014 si selecteaza inscrierea in loteria publicitara in momentul crearii optiunii vor intra automat in tragerea la sorti pentru castigarea Premiilor. Tragerea la sorti pentru castigarea Premiilor va avea loc in data de 10 februarie 2014.

Toti utilizatorii activi ai retelei mobile care indeplinesc conditiile de participare din prezentul Regulament sunt automat inscrisi in loteria publicitara.