Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un weekend (doua nopti) pentru doua persoane, la Snagov Club. Mic dejun, acces la piscina si spa, incluse!

Concurs: Castiga un weekend (doua nopti) pentru doua persoane, la Snagov Club. Mic dejun, acces la piscina si spa, incluse!

Zilele verii sunt pe sfarsite dar caldura molcoma a toamnei continua sa te rasfete, atata vreme cat stii unde si cum sa te folosesti de ea. Unul dintre cele mai bune locuri pentru o relaxare deplina, intr-un decor in care eleganta si bunul gust patroneaza totul, este complexul de 5 stele Snagov Club. Situat la numai 25 de minute distanta de Bucuresti, Snagov Club este locul ideal in care sa petreci cateva zile de vis. Iar atuurile sunt pe masura: piscina-bar, palmieri, sase restaurante, ponton, centru spa, sala de jocuri, gradini fabuloase si camere luxuriante.

Snagov Club si TukTuk te invita sa participi la un nou super-concurs! Poti castiga, prin tragere la sorti, un weekend pentru doua persoane la Snagov Club. Pachetul include cazare in camera dubla, doua nopti, cu mic dejun inclus, acces la piscina (sezlonguri, prosoape) si spa (saune, jacuzzi, piscina interioara, sala fitness solar).

Ce castigi:

  • Se castiga prin tragere la sorti, un weekend (doua nopti) pentru doua persoane, la Snagov Club. Mic dejun, acces la piscina si spa, incluse.

Ce trebuie sa faci:

  1. Completezi formularul, raspunzand corect la intrebarea din el.
  2. Dai Like (Imi place) la pagina  Facebook a TukTuk SI la pagina  Facebook Snagov Club
  3. Faci SHARE articolului cu concursul, apasand pe butonul de Share This –> Facebook din josul acestei pagini.

Concursul se desfasoara in perioada 21 august – 16 septembrie. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti in data de 17 septembrie iar numele lor vor fi publicate in aceasta pagina si pe pagina Facebook TukTuk. Atentie! Castigatorul va trebui sa faca rezervarea in rpealabil, deoarece in unele weekenduri complexul e rezervat in intregime.

PARTICIPA LA CONCURS!