Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-12-04. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un voucher pentru o excursie de sase nopti de clubbing in Europa pentru 5 persoane si cate 1000 euro bani de buzunar!

Prezenta Campanie se va desfasura, in conditiile Regulamentului, între 05.11.2013 ora 15:00 si 03.12.2013, ora 23:59.

Mecanisme:

1. Tunul cu net 
Persoanele care doresc sa participe la acest mecanism trebuie: 

 • Sa se logheze pe site-ul www.facebook.com folosind un cont valid de Facebook creat inainte de data de 5.11.2013 
 • Sa aiba minim 50 de prieteni in site-ul www.facebook.com. 
 • Sa acceseze aplicatia "Tunul cu net" apasand butonul "permite" ("allow") din fereastra tip pop-up. 

Ziua de joc dureaza maxim 8h si se incheie cel mai tarziu la ora 23:59:59. Orele de functionare a instalatiei "Tunul cu Net" vor fi afisate in aplicatia "Tunul cu net" de pe site-ul www.facebook.com.  Numarul de smartSIM-uri Indyen disponibile in ziua respectiva va fi anuntat in timp real in aplicatia "Tunul cu net" din site-ul www.facebook.com.Daca utilizatorul nu are in lista de preferinte pagina facebook.com/indygen.ro, i se va sugera sa introduca pagina in lista de preferinte, inainte de a i se premite accesul la joc.

In momentul in care s-a acordat permisiunea de acces in joc, Vodafone Romania SA va avea acces la urmatoarele informatii ale utilizatorului: 

 • a. Informatiile standard de profil definite ca publice de catre utilizator in site-ul www.facebook.com 
 • b. Lista de prieteni din site-ul www.facebook.com a utilizatorului 

Utilizatorul trebuie sa se inregistreze cu datele de identificare – Nume, Prenume, Adresa de e-mail. Utilizatorul va trebui sa aleaga 4 prieteni din site-ul www.facebook.com, in care sa "traga cu net". Daca vreunul dintre cei 4 prieteni selectati a mai interactionat cu aplicatia "Tunul cu net" din site-ul www. facebook.com, utilizatorul va trebui sa aleaga un alt prieten, care nu a interactionat anterior cu aplicatia "Tunul cu net" din site-ul www. facebook.com. Pozele de profil ale celor 4 prieteni selectionati vor fi afisate pe cele 4 ecrane plasate in cutia cu tun din mediul offline. Utilizatorul va primi acces la mecanismul tunului din offline, si il va putea directiona astfel incat sa tinteasca si sa nimereasca imaginile prietenilor selectati din site-ul www.facebook .com. Timpul de interactiune al fiecarui utilizator este de maxim 60 secunde. In timpul interactiunii, fiecare utilizator are dreptul la 4 trageri. Pentru fiecare tinta atinsa cu imaginea unui prieten, utilizatorul primeste 100 de puncte Pentru fiecare tinta atinsa cu imaginea unui monstru, utilizatorului i se scad 50 de puncte. Dupa cele 60 de secunde alocate, utilizatorului i se va cere adresa fizica si numarul de telefon pentru finalizarea interactiunii. La sfarsitul interactiunii, in limita stocului alocat zilei respective si independent de scorul obtinut, utilizatorul va primi smartSIM-uri Indygen, dupa cum urmeaza: 

 • Un pachet de 5 smartSIM-uri Indygen, daca utilizatorul a fost la prima interactiune cu aplicatia ―Tunul cu net‖ din site-ul www.facebook.com, atat ca initiator cat si ca prieten selectat de un alt utilizator. 
 • Un pachet de 4 smartSIM-uri Indygen, daca utilizatorul a facut parte din selectia de 4 prieteni a unui alt utilizator, care a interactionat anterior cu aplicatia. 

In functie de punctajele obtinute de toti utilizatorii care au interactionat cu aplicatia "Tunul cu net" in ziua respectiva, indiferent daca au primit sau nu pachetul de smartSIM-uri Indygen, se stabileste topul zilei. 

Utilizatorul de pe primul loc in topul zilei castiga premiul zilnic - un telefon mobil ("smartphone") Nokia Lumia 500 cu o valoare de 112 EUR, fara TVA. 

In situatia in care exista baraj la primul loc(mai multi utilizatori cu acelasi punctaj),castigatorul va fi stabilit prin tragere la sorti prin intermediu site-ului random.org.

Un utilizator poate participa de maximum 3 ori pe zi la aplicatia "Tunul cu net", dar va primi o singura data un pachet de smartSIM-uri Indygen, in orice configuratie. Utilizatorul va primi pachetul de smartSIM-uri Indygen doar in urma validarii adresei de mail din informatiile standard, de profil prin accesarea linkului din emailul primit in urma interactiunii cu aplicatia "Tunul cu Net". Un utilizator poate participa de maximum 3 ori pe zi la aplicatia "Tunul cu net", pentru imbunatatirea scorului si accederea la premiul zilnic aferent aplicatiei "Tunul cu net" din site-ul www.facebook.com. 

Un utilizator poate juca ori de cate ori doreste "Tunul cu Net", dar poate castiga o singura data premiul zilnic – un telefon mobil ("smartphone") Nokia Lumia 500 cu o valoare de 112 EUR, fara TVA.

2. Tunul de antrenament 
Persoanele care doresc sa participe la acest mecanism trebuie: 

 • Sa se logheze pe site-ul www.facebook.com folosind un cont valid de Facebook creat inainte de data de 5.11.2013 
 • Sa aiba minim 50 de prieteni in site-ul www.facebook.com. 
 • Sa acceseze aplicatia "Tunul de antrenament" apasand butonul "permite" ("allow") din fereastra tip pop-up. 
 • Daca utilizatorul nu are in lista de preferinte pagina facebook.com/indygen.ro, i se va sugera sa introduca pagina in lista de preferinte, inainte de a i se premite accesul la joc 
 • In momentul in care s-a acordat permisiunea de acces in joc, Vodafone Romania SA va avea acces la urmatoarele informatii ale utilizatorului: 
  • Informatiile standard de profil definite ca publice de catre utilizator in site-ul www.facebook.com
  • Lista de prieteni din site-ul www.facebook.com a utilizatorului 
 • Utilizatorul trebuie sa se inregistreze cu datele de identificare – Nume, Prenume, Adresa de e-mail 
 • Utilizatorul va primi acces in jocul "Tunul de antrenament"
 • Timpul de interactiune al fiecarui utilizator este de maxim 60 secunde 
 • In cadrul jocului vor exista doua categorii de punctaje, dupa cum urmeaza: 

Punctajul activ definit drept punctajul ce se calculeaza in timpul sesiunii active implicite de joc: 

 • daca utilizatorul nimereste un robot ce va fi afisat pe unul dintre ecranele TV-urilor in care trebuie sa tinteasca acesta primeste 250 pct (per sesiune va aparea un singur robot pe care utilizatorul il va putea tinti si nimeri) 
 • daca utilizatorul nimereste imaginea unui prieten din site-ul www.facebook.com ce va fi afisata pe unul dintre ecranele TV-urilor in care tinteste atunci acesta va primi 15 pct (imaginile prietenilor vor aparea in mod aleatoriu pana la finalul sesiunii) 
 • daca utilizatorul nimereste imaginea unui monstru ce va fi afisata pe unul dintre ecranele TV-urilor in care tinteste atunci acestuia ii vor fi scazute 10 pct  (monstrii vor aprea in mod aleatoriu pana la final-ul sesiunii) 
 • daca utilizatorul nimereste imaginea unui smartSIM Indygen ce va fi afisata pe unul  dintre ecranele TV-urilor in care tinteste atunci acesta va primi 25 pct (pe ecrane vor  aparea 5 cartele per sesiune) 

In functie de punctajele obtinute se stabileste topul zilei.

Utilizatorul de pe primul loc in topul zilei castiga automat premiul zilnic -o pereche de casti Sennheiser 
RX 375 

In situatia in care exista baraj la primul (mai multi utilizatori cu acelasi punctaj), castigatorul va fi stabilit 
prin tragere la sorti prin intermediu site-ului random.org. 
Un utilizator poate juca ori de cate ori doreste "Tunul de antrenament", dar poate castiga numai o singura 
data premiul zilnic din aplicatia "Tunul de antrenament" din site-ul www.facebook.com. 

3. Demonstratia de clubbing in Europa  
La acest mecanism poate participa orice utilizator al serviciului Indygen care indeplineste 
urmatoarele conditii: 

 • are domiciliul stabil in Romania 
 • are varsta de 14 ani impliniti la data de 13.12.2013 
 • are la data de 13.12.2013, ora 23:59:59 un smartSIM Indygen cu membership activ, adica activat sau reincarcat cu minim 7 EUR in ultimele 30 de zile. 

Organizatorul va trage la sorti in cadrul acestui mecanism toti utilizatorii de servicii Indygen care indeplinesc conditiile mai sus mentionate fara a fi nevoie ca acestia sa se inscrie in Campanie. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a anula fără a fi necesara o justificare orice participare care nu este conforma cu dispoziţiile prezentului Regulament.

Descrierea premiilor:
În cadrul acestei campanii, Organizatorul oferă următoarele premii: 

 • 26 de premii medii zilnice constand din telefoane mobile Nokia Lumia 500. Valoarea unui premiu este de 112 EUR/buc. Aceste premii zilnice se acorda in urma interactiunii cu aplicatia „Tunul cu Net". 
 • 38 de premii zilnice constand in echipamente electronice – casti audio Sennheiser RX 375. Valoarea unui premiu este de 15 EUR. Aceste premii zilnice se acorda in urma interactiunii cu aplicatia „Tunul de antrenament"
 • 1 premiu mare constand intr-un voucher pentru o excursie de sase (6) nopti de clubbing in Europa - Barcelona, Londra, Berlin, in valoare de maxim 7500 EUR pentru 5 persoane, si cate 1000 EUR (calculati la cursul BNR al zilei), bani de buzunar, pentru cele 5 persoane care vor merge in excursie. 
  • Excursia consta in: transport cu avionul Bucuresti - Barcelona, Barcelona - Londra, Londra - Berlin, Berlin - Bucuresti, cazare intr-un hotel de 3 stele pentru 5 persoane in 3 camere duble pentru 6 nopti, mic dejun; 
  • Perioada excursiei va fi stabilita de comun acord cu organizatorul si in limitele disponibile comunicate de catre agentia de turism prin care se organizeaza excursia, incepand cu 15.01.2014 si pana la data de 31.03.2014.

Tragerea la sorti electronica va avea loc dupa incheierea campaniei,la data de 17.12.2013, la sediul Organizatorului, in prezenta unei comisii formata dintr-un reprezentant al agentiei, un reprezentant al Organizatorului si va fi atestata legal de catre un avocat prezent la locul extragerii.