Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-01-05. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un voucher pentru doua persoane pentru o cursa off road in Valea Prahovei sau unul dintre cele 30 de seturi STR8 On the Edge!

Campania “STR8 ON THE EDGE” este organizată şi se desfăşoară în perioada: 11.12.2013 – 04.01.2014.

Mecanismul campaniei:

Participanţii la prezenta Campanie trebuie să:

  1. Intre pe pagina de Facebook STR8myway Romania si sa acceseze aplicatia speciala de concurs denumita “STR8 ON THE EDGE”.
  2. Dacă utilizatorul nu este fan al paginii https://www.facebook.com/STR8mywayRomania în scopul participării acesta trebuie să devină fan al paginii, prin apăsarea butonului “Like” (“Îmi place”).
  3. Participantii trebuie sa parcurga toti pasii aplicatiei. 
  4. Dupa parcurgerea aplicatiei, participantii trebuie sa lase datele personale (nume, prenume, telefon, e-mail), in cadranul dedicat si vor fi automat inscrisi in tragerea la sorti pentru a castiga marele premiu un voucher pentru 2 persoane la o cursa off road in Valea Prahovei sau unul dintre cele 30 de seturi STR8 ON THE EDGE oferite de asemenea ca premii.
  5. Un participant se poate inscrie o singura data si poate castiga un singur premiu constand intr-un voucher pentru 2 persoane la o cursa off road in Valea Prahovei sau unul dintre cele 30 de seturi STR8 ON THE EDGE

Premiile campaniei:

Premiile oferite în cadrul prezentei Campanii promoţionale constau in: 1 voucher pentru doua persoane pentru o cursa off road in Valea Prahovei (pachet VIP off road ESCAPADE, achizitionat din site-ul www.smartexperience.ro) si 30 de seturi STR8 ON THE EDGE (fiecare set contine o apa de toaleta STR8 ON THE EDGE 100 ml si un deodorant STR8 ON THE EDGE 150 ml). Voucherul este valabil 6 luni de la data emiterii si le permite detinatorilor sa conduca un jeep de teren pe un traseu prestabilit in Valea Prahovei. In cazul in care castigatorul nu are permis de conducere si nici prietenul insotitor al acestuia, masina va fi condusa de catre un instructor. Castigatorul voucherului va primi si suma de 300 lei reprezentand cheltuielile de transport pana in Valea Prahovei. Nu se asigura cazare in Valea Prahovei, deoarece cursa dureaza mai putin de o zi. Voucherul nu este nominal, poate fi oferit de catre castigator altei persoane.

Tragerea la sorţi pentru desemnarea premiilor campaniei va avea loc în data de 09.01.2014.