Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un voucher in valoare de 200 RON!
De 8 Martie castigi cu Woman2Woman.ro si Zazaboutique.ro Ne-am gandit ca, de 8 Martie, sa iti facem ziua  si mai frumoasa! Participa la concurs si, de Ziua Femeii, poti castiga un voucher in valoare de 200 RON pe care il poti valorifica pe site-ul  Zazaboutique.ro.Cum participi:1. Da  like paginii de facebook a site-ului  Woman2Woman.ro
2. Posteaza printr-un comentariu la acest articol raspunsul la intrebarea “Care e vedeta romaneasca preferata si de ce o preferi?”
Va castiga cel mai interesant raspuns.Perioada in care poti participa este 11 februarie – 8 martie 2012.Castigatorul va fi anuntat in pagina de concurs, printr-un comentariu la acest articol, pe pagina de facebook a site-ului Woman2Woman.ro, dar si pe adresa de e-mail pana la data de 11 martie 2012.*Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa specifice datele exacte, valide si reale la logarea pentru postarea comentariului: nume si adresa de e-mail. Castigatoarea va fi contactata prin e-mail si va primi pe adresa de e-mail furnizata la logare instructiunile necesare pentru a putea intra in posesia premiului castigat.**Castigatoarea trebuie sa raspunda acestui e-mail in maxim 4 zile de la data trimiterii acestuia. In caz contrar, pierde dreptul de a castiga premiul, acesta revenind unui alt participant.***Premiul castigat va fi trimis castigatorului de catre Zazaboutique.ro. Detaliile exacte de livrare vor fi comunicate ulterior. PARTICIPA LA CONCURS!