Concurs: Castiga un voucher de vacanta in valoare de 10.000 RON, cu destinatia Paris, Franta!

Adăugat de concursoman în data de 2013.06.07 • 1440 vizualizări

Concurs: Castiga un voucher de vacanta in valoare de 10.000 RON, cu destinatia Paris, Franta!

Concurs: Castiga un voucher de vacanta in valoare de 10.000 RON, cu destinatia Paris, Franta!

paris

[like_to_read] Campania promotionala poarta denumirea "SUNT CU FAMILIA LA PARIS". Campania promotionala se desfasoara pe teritoriul Romaniei in perioada 1-30 iunie 2013, in magazinele participante, pentru toate aparatele foto Nikon COOLPIX, Nikon 1 si DSLR achizitionate in perioada mai sus mentionata. Obiectul Campaniei il reprezinta aparatele foto Nikon COOLPIX, Nikon 1 si DSLR (toate modelele si culorile). Descrierea premiilor acordate: Un singur voucher de vacanta in valoare de 10.000 LEI prin agentia Perfect Tour valabil pentru achizitionarea unui pachet de servicii turistice cu destinatia Paris, Franta in perioada 1 septembrie 2013- 1 septembrie 2014. Detalii legate de excursie vor fi stabilite de catre castigator impreuna cu agentia Perfect Tour care va oferi servicii de turism in contravaloarea voucherului. Modul de desfasurare a campaniei promotionale :
 • Produsele trebuie achizitionate de Participanti pe Durata Campaniei de la magazinele participante.
 • Fiecare participant trebuie sa se inregistreze la tombola pe site-ul www.premiultau.ro pana cel tarziu la 31 iulie 2013.
 • In urma inregistrarii la tombola si respectarii Regulamentului, fiecare Participant va intra in lista de extragere pentru Voucherul de vacanta in valoare de 10.000 LEI.
 • La inscrierea pe site-ul www.premiultau.ro participantii trebuie sa furnizeze urmatoarele informatii: datele de identificare ale Participantului (numele, prenume, adresa, numarul de telefon, e-mail), denumire si serie produs a Produsului achizitionat; data achizitionarii si document doveditor al datei de achizitie (factura); datele de identificare ale magazinului participant
 • Castigatorul Voucherului de Vacanta va fi ales in data de 1 august 2013 prin tragere la sorti prin intermediul random.org, din toti participantii inscrisi. Castigatorul va fi afisat pe site-ul www.premiultau.ro si va fi anuntat pe adresa de e-mail cu care s-a inscris la tombola.
 • Premiile acordate nu pot fi inlocuite cu alte premii. In cazul in care castigatorul refuza in scris sa intre in posesia premiului, organizatorul isi rezerva dreptul de a nu mai atribui premiul respectiv.
 • Castigatorul va primi premiul din partea organizatorilor in maximum 30 de zile de la anuntarea castigatorului.
 • Voucherul poate fi utilizat doar in agentia de turism Perfect Tour si numai pentru preschimbarea acestuia in servicii turistice.
 • Voucherul nu se preschimba in bani.
 • Nu se acorda rest de plata la preschimbarea voucherului. Clientul trebuie sa il preschimbe in produse turistice de cel mult aceeasi valoare cu a voucherului. Atunci cand contravaloarea serviciilor turistice depaseste valoarea voucherului, clientul trebuie sa achite restul de plata (cash sau card).
MAGAZINE PARTENERE:
 • Evomag
 • F64 Studio  
PARTICIPA LA CONCURS! [/like_to_read]

(P): Ești pregătit să câștigi? Câștigă o tabletă Lenovo TAB 4 și 2 telefoane Huawei P20!


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: