Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-11-27. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un voucher de cumparaturi in valoare de 300 euro, o masina de spalat vase ELECTROLUX sau un set de dus Grohe New Tempesta Trio!

Concurs: Castiga un voucher de cumparaturi in valoare de 300 euro, o masina de spalat vase ELECTROLUX sau un set de dus Grohe New Tempesta Trio!

Ai visat mereu la o casa doar a ta? Acum ai sansa sa o construiesti si sa o amenajezi dupa placul tau!

Concursul se desfasoara in perioada 21 octombrie 2013 - 26 noiembrie 2013.

Mecanismul concursului:

Utilizatorii trebuie sa aleaga 9 produse din proiectul concurs.acasa.ro/casa-toamna, cate unul din fiecare pagina personalizata pentru fiecare partener inscris in proiect.

Participantii trebuie sa ofere date valide de contact: e-mail si nume/prenume, in caz contrar, Organizatorul poate decide sa nu fie luate in considerare. Participantii au obligatia sa se inscrie in Concurs folosind date de contact valide si complete, astfel incat sa poata fi contactati de catre Organizator in cazul in care vor fi alesi castigatori.

Participantul la concurs este unic responsabil pentru orice consecinte directe sau indirecte care pot aparea ca urmare a participarii la acest Concurs.

Castigatorul concursului:

Castigatorii vor fi desemnati in mod aleatoriu. Acestia vor fi desemnati in data de 26 noiembrie 2013 de catre Echipa Acasa.ro.

Premiile constau in:

  • Voucher valoare de 300 de euro pe site-ul partenerului Allview
  • Un produs predefinit in valoare de 300 de euro, masina de spalat vase compacta pentru locuinte sau bucatarii de mici dimensiuni din site-ul www.electrolux.ro.
  • Un produs predefinit in valoare de 80 de euro, Set dus Grohe New Tempesta Trio cu bara 600 mm, din site-ul www.baterii-lux.ro.