98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
11
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un voucher de cumparaturi in valoare de 200 lei, 100 lei sau 50 lei!

   2012.02.01    1788

Concurs pentru tine, oferit de www.copiicustil.ro! Gata cu concursurile cu cine da mai multe like-uri castiga. Un singur "like" si un "share", respectiv "imi place" si "distribuie" este de ajuns ca sa fii inscris automat in concurs. Avem urmatoarele premii: PREMIUL I: un voucher de cumparaturi in valoare de 200 lei PREMIUL II: doua vouchere de cumparaturi in valoare de 100 lei fiecare PREMIUL III: trei vouchere de cumparaturi in valoare de 50 lei fiecare Cumparaturile se vor putea efectua pe site-ul www.copiicustil.ro Perioada desfasurarii concursului: 30 ianuarie - 10 februarie 2012. Pe 11 februarie va avea loc tragerea la sorti prin sistemul www.random.org PARTICIPA LA CONCURS!

PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.