Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-11-22. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un voucher de cumparaturi in valoare de 1000 lei sau un set cadou Rexona si un rucsac!

ESTI ACTIV SI PASIONAT DE SPORTURI DE IARNA?  Incarca aici o fotografie care sa dovedeasca asta!

Zilnic, de luni pana joi, alegem cate un castigator. Vineri, cei 4 vin in emisiune, IN FINALA - cine castiga este selectionat in LOTUL NATIONAL DE SCHI IN SUFRAGERIE!

Concursul se va desfasura in perioada 01 noiembrie - 22 noiembrie 2013, de luni pana vineri in fiecare saptamana a concursului, prin intermediul postului de televiziune Antena 1, in cadrul Emisiunii "Neata cu Razvan si Dani", difuzta de luni pana vineri in intervalul orar 08:00 - 11:00.

Mecanismul concursului:

Pentru a participa la concurs, concumatorii interesati trebuie sa parcurga cumulativ urmatoarele etape:

  • sa se inscrie pe pagina de facebook "Neata cu Razvan si Dani", raspunzand la intrebarea aplicatiei si postand o fotografie personala in care arata cat de pasionati sunt de sporturi de iarna, urmand instructiunile aplicatiei.
  • participantii vor mentiona in cadrul aplicatiei datele lor personale
  • in fiecare zi de concurs de luni pana joc inclusiv, juroul concursului format din cei doi prezentatori, va selecta dintre participantii, potentialul finalist al zilei ce va fi invitat de Organizator in cadrul Emisiunii de vineri.

Premiile:

In cadrul concursului se vor acorda in fiecare zi a concursului de luni pana joi, cate un premiu, constand intr-un  set cadou Rexona Women + un rucsac sau un set cadou Rexona Men + rucsac .

In fiecare zi de vineri din perioada concursului se va oferi cate un premiu saptamanal, constand in cate un voucher de cumparaturi in valoare comerciala de 1,000 de lei pentru echipament sportiv.

Regulamentul concursului il gasiti AICI.