Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-01-27. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un voucher de 70 lei pentru AX4 Nano sau chiar tableta!

Campania va fi lansata la data de 09 ianuarie 2014 si va dura pana la data de 26 ianuarie 2014.

Mecanismul campaniei:

Participarea la concurs nu este in nici un fel conditionata de cumpararea unui produs. Inscrierea la concurs se poate face numai prin intermediul paginii de Facebook a companiei, urmand toti pasii din aplicatia de concurs.

Participantii la campanie trebuie sa acceseze aplicatia dedicata si sa realizeze urmatorii pasi: sa dea “like” paginii Allview, sa posteze pe peretele lor faptul ca participa la Campania Allview, sa isi invite prietenii sa participe si sa completeze formularul de inscriere cu date corecte si reale, impreuna cu raspunsul corect la intrebarea „Poate tableta sa inlocuiasca prin functiile ei un telefon?”. Realizand toti pasii, participantii beneficiaza de un voucher de 70 lei valabil pentru achizitionarea tabletei AX4 Nano.

In data de 27 ianuarie 2014 toti participantii vor primi codul unic de reducere pe adresa de e-mail furnizata in formularul aplicatiei pe care il vor introduce in campul „CODURI PENTRU DISCOUNT” din shop-ul online Allview www.allview.ro/shop. Codurile sunt valabile in perioada 27 ianuarie -02 februarie 2014.

In cazul castigarii tabletei AX4 Nano extragerea va fi realizata automat prin intermediul aplicatiei de Facebook care gazduieste concursul. Castigatorul extras va fi validat de Organizator. Nu se admite mai mult de o inregistrare pentru acelasi concurent.

Premiul:

In cadrul concursului toti participantii castiga cate un voucher in valoare de 70 de lei pe care il pot folosi la achizitionarea tabletei AX4 Nano in perioada 27 ianuarie-02 februarie 2014 daca urmeaza pasii urmatori: dau „like” paginii de facebook „Allview Mobile”, posteaza pe peretele lor, isi invita prietenii la concurs si completeaza formularul din aplicatie.

Un singur participant va castiga tableta AX4 Nano iar castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti folosind aplicatia de Facebook care gazduieste concursul. Premiile nu pot fi schimbate şi nu se poate cere contravaloarea în bani a premiului.