107
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.375.70
miliarde de lei,
adica

1.375.700.000,00
RON
11644
concursuri
expirate
18
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un voucher de 5000 de lei, zilnic un pachet Frixion format din un penar Frixion si un roller Frixion sau saptamanal un pachet Frixion cu de toate!

   02.06.2013    1752

Concurs: Castiga un voucher de 5000 de lei, zilnic un pachet Frixion format din un penar Frixion si un roller Frixion sau saptamanal un “pachet Frixion cu de toate”!

rechez [like_to_read] TU + NOI = Cel mai mare turn din caiete. Construim și dăruim!  Ți-ar plăcea să faci un cadou școlii tale? Ți-ar plăcea să câștigi zeci de Frixion? Ți-ar plăcea ca fiecare caiet terminat să fie inlocuit automat cu un caiet nou? Dacă ai răspuns "DA" răspicat la intrebările de mai sus, atunci e obligatoriu să participi la concursul nostru. Tu te inscrii de fiecare dată când termini un caiet (nu trebuie să ne trimiţi caietul, doar să ne informezi), ne spui dacă e de mate sau română, iar noi DONĂM un caiet nou in numele tău. Construim, impreună cu Tiro, un turn de caiete in curtea RechiziteleMele.ro. Hai să-l facem cel mai mare! Avem și premii: zilnic poți câștiga 5 Frixion, săptămânal un premiu, iar premiul cel mare: voucher de 5000 de lei pentru școala ta și tot turnul de caiete pe care il vom construi impreună!  Cine a mai terminat un caiet? PARTICIPA LA CONCURS! [/like_to_read]

PARTICIPA LA CONCURS


Nu rata nici un concurs! Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!
Adresa ta de mail