108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
11
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un voucher de 500 de lei!

   2011.12.25    1300

Concurs Miss Revelion 2011-2012! Pentru ca de Revelion toate doamnele si domnisoarele  sunt  foarte frumoase, miniPRIX  organizeaza un nou concurs cu premii speciale. Iata ce trebuie sa faci: -          grabeste-te sa-ti cumperi ROCHIA DE VIS de pe www.miniprix.ro ! -          trimite-ne o poza cu tine, din seara de Revelion,  imbracata cu rochia miniPRIX pe adresa help@miniprix.ro, alaturi de id-ul comenzii -          inscrierile se vor face in perioada 1 ianuarie 2012 – 15 ianuarie 2012 Titlul de Miss Revelion va fi acordat de catre un juriu miniPRIX! Premiul va consta intr-un voucher de 500 de lei! De asemenea ocupantele locurilor 2 si 3 vor fi premiate cu cate un voucher de 100lei, respectiv 50%discount! Dupa procesarea inscrierilor, aveti timp pana pe 19 ianuarie sa va invitati prietenii sa dea “like” la poza dvs. in albumul creat special pentru acest concurs si  poti fi chiar tu Miss Popularitate. Cine strange cele mai multe like-uri castiga un voucher de 100 lei. *miniPRIX isi rezerva dreptul de a selecta participantii *Participantii trebuie sa aiba cont pe www.miniprix.ro si sa dea like la pagina de fani pe facebook. *Prin trimiterea e-mailului sunteti de acord cu acest regulament, cu publicarea numelui dvs. pe pagina miniPRIX *Concursul este limitat la primele 150 de persoane ce respecta TOATE conditiile PARTICIPA LA CONCURS!


PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.